Αναβλήθηκε ο εκθεσιακός αγώνας του Floyd MayWeather Jr  (50-0, 27 KOs) και του Logan Paul (1-1) στις 20 Φεβρουαρίου. Ο οργανισμός Fanmio που διοργανώνει την εκδήλωση αυτή δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την φημολογία.  Βέβαια λέγεται πως ίσως να μην αναβληθεί και απλώς να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία. Παρ’ όλα αυτά παρατηρείται πως είμαστε μόλις ένα μήνα πριν από το ματς και στα κοινωνικά μέσα δεν αναφέρονται πολλά για τον αγώνα.

Οι οπαδοί και των δυο αλλά και γενικότερα του μποξ, δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτόν τον αγώνα και σχεδόν τον έχουν γελοιοποιήσει. Ίσως ο MayWeather δεν είχε προβλέψει πως οι φαν του μποξ δεν θα ενδιαφέρονταν τόσο για ένα τέτοιο ματς. Ο 25χρονος Logan ωστόσο έχει μόλις έναν επαγγελματικό αγώνα και αυτός είναι με ήττα από τον συνάδελφό youtuber KSI, τον Νοέμβριο του 2019 στο Λος Άντζελες.

Στον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα του ο Floyd σταμάτησε το αστέρι του UFC , Conor MacGregor με ΚΟ στον δέκατο γύρο τον Αύγουστο του 2017. O Floyd μετά τον αγώνα αυτόν κατέκτησε το ποσό των τριακοσίων εκατομμυρίων, ενώ ο McGregor που έκανε την “τρέλα” του το ποσό των εκατό εκατομμυρίων.

Οι κριτικές ήταν διαφορετικές μιας και αρκετοί πίστευαν πως ήταν ένας καλός αγώνας παρά το γεγονός ότι ο Ιρλανδός mmaer δεν είχε παίξει ποτέ του μποξ. Αρκετοί αντέδρασαν σε αυτό και θα ήθελαν να ονομάζεται εκθεσιακός αγώνας, αφού θεωρούν ότι ρίχνει το άθλημα και φαίνεται σαν να μπορεί να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να παίζει με τον καλύτερο.

Ίσως είναι λογικό να αναβληθεί ο αγώνας τους λόγω του covid. Ίσως η διοργάνωση περιμένει το τέλος της πανδημίας.