Ο πρώην αήττητος Kamil Szerementa (21-1, 5KOs) σημείωσε την πρώτη του ήττα με τον Golovkin Gennadiy αφού γκρεμίστηκε στους 1, 2, 4 και 7 γύρους. Μετά τις τρείς πτώσεις του από τον GGG ο διαιτητής αποφάσισε πως δεν θα αφήσει τον 31χρονο Kamil να συνεχίσει τον 8ο γύρο.

Στον πρώτο μόλις γύρο ο Golovkin καταφέρνει αρκετά εύκολα να περάσει ένα αριστερό κροσέ το οποίο κατέβασε τον Πολωνό που στάθηκε τυχαιρός, αφού αμέσως μετά την πτώση του χτύπησε το καμπανάκι για το time! Στον δεύτερο γύρο τα πράγματα ήταν ήδη ευκολότερα για τον GGG αφού πήγαινε ξεκάθαρα ξανά για το αριστερό κροσέ όπου πέρασε ξανά επιτυχώς με κόντρα στον Πολωνό πυγμάχο.

Ένα ακόμη μέτρημα για τον Szerementa ο οποίος έδειχνε να χάνετε εντός του ρινγκ μετά τα δυνατά χτυπήματα του αντιπάλου του. Στον τέταρτο πια γύρο ο Kamil δείχνει να μην μπορεί να σταθεί καθόλου στα χτυπήματα του Golovkin ενώ ο διαιτητής  σταμάτησε τον αγώνα οριστικά στο έβδομο γύρο όπου ο Kamil έπεφτε κάτω με τα αριστερά ντιρέκτ του GGG.

Στον συγκεκριμένο αγώνα αναγνωρίσαμε την ισχύ των χτυπημάτων του Golovkin αφού από τον πρώτο κ’ όλας γύρο κρόκαρε τον αήττητο Szerementa! Σπουδαία νίκη για τον GGG κατακτώντας έτσι τους τίτλους IBF και IBO  στα middleweight. Δύσκολη η βραδιά για τον Πολωνό αφού γνώρισε την πρώτη ήττα στην καριέρα του μετά από 21 συνεχόμενες νίκες!

Δείτε παρακάτω Highlights από τον αγώνα του Golovkin με τον Szerementa: