Στην αποκάλυψη ότι ήδη έχει στα χέρια του μια πολύ σοβαρή πρόταση για τον Μελέτη Κακουμπάβα προχώρησε ο Νίκος Κρητικός μιλώντας στο topranknews.gr από τις ΗΠΑ.

Ο προπονητής του Έλληνα μαχητή σε αποκλειστική του δήλωση, κατά την επιστροφή του στην πατρίδα με τις «δάφνες» της τεράστιας νίκης του “Nightmare”, υποστήριξε ότι όλη η ομάδα θα πάρει την απόφασή της πάντα με κριτήριο το καλύτερο για τον αθλητή και κατέληξε δηλώνοντας πεπεισμένος ότι τα καλύτερα έρχονται…

«Είχαμε δουλέψει πάνω το παιχνίδι εδώ και σαράντα ημέρες», αναφέρει ο Νίκος Κρητικός για την προετοιμασία του Μελέτη Κακουμπάβα για τον αγώνα του και εξήγησε ότι χρησιμοποίησε low και χτυπήματα με τα χέρια με στόχο να «ανοίξει» τον αντίπαλό του. «Όταν ανοίχτηκε ο αντίπαλος, του πέρασε το ‘’πόδι-κεφάλι’’ του Αμερικανού», πρόσθεσε.

Σχετικά με το μέλλον ο Νίκος Κρητικός υποστήριξε…

«Μας έχει γίνε ήδη μία πολύ σοβαρή πρόταση που τη συζητάμε με όλη τη ομάδα με σκοπό να αποκομίσουμε τα μεγαλύτερα οφέλη για τον Μελέτη. Μια πρόταση η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα», αποκάλυψε ο προπονητής του “Nightmare” και συνέχισε:

«Η αξία ενός αθλητή φτιάχνεται σιγά-σιγά με την πάροδο του χρόνου, με πολλούς αγώνες και με διαρκή προσπάθεια. Αυτά τα παιχνίδια, βέβαια, σε ανεβάζουν επίπεδο και σου δίνουν άλλη αξία. Πραγματικά όταν γύρισα το κεφάλι μου και έβλεπα διάσημους, από ηθοποιούς μέχρι και αθλητές νόμιζα ότι ονειρεύομαι», τόνισε και κατέληξε…

«Πιστεύω ότι ο Μελέτης είναι ένας αθλητής πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου. Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται…».