O Connor McGregor φαίνεται πως περνάει δημιουργικά την περίοδο αποκατάστασης του από τον τραυματισμό που υπέστη στον τελευταίο του αγώνα ενάντια του Dustin Poirier.

Στόχο ο Ιρλανδός έβαλε τον πρώην middleweight πρωταθλητή του promotion, Michael Bisping.

Αναλυτικότερα η κόντρα που είχαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Conor McGregor : «Ο Bisping είναι ο κανένας στο Sirius XM. Επέστρεψε στους αγώνες αφότου τον κατέβασαν, τον έπνιξαν και και μετά ο Gastelum τον πυροβολεί με το αριστερό του. Τραγικό. Αν και εγώ έχω πάρει οικονομικό μερίδιο από όλους τους αγώνες του, είχα πει στην ομάδα του να μην τον βάλουν με τον Gastelum. Ήξερα τι θα ερχόταν. Αλλά κοίτα 100K! 50K κέρδος από κάθε αγώνα του. Συνήθιζα να λέω ‘γιόινγκ’ κάθε φορά που έπεφτε κάτω.»

Michael Bisping : «Όχι, ποτέ δεν κέρδισες ούτε δεκάρα από μένα φιλαράκο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά το πράγμα έχει ακριβώς έτσι. Δεν ξέρω τι διαγράφεται πιο γρήγορα. Τα tweets που γράφεις στο διαδίκτυο ή η υστεροφημία σου. Γιατί και τα δύο δεν έχουν ζωή. Δεν θα μπω σε τέτοια διαμάχη μαζί σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν να είμαι κανένα 13χρονο παιδάκι που παίζει ‘Call of Duty’.

Conor McGregor : «Είμαι πλουσιότερος από σένα.»

Μετέπειτα πόσταρε ένα διαφημιστικό της ιδιωτικής εταιρείας με τζετ, της ‘Legacy 5000’ γράφοντας :

Conor McGregor : «Η μόνη υστεροφημία που με αφορά είναι αυτή της ‘Legacy 5000’ με την οποία πετά η μητέρα μου.»

Michael Bisping : «Τα λεφτά δεν σε κάνουν άντρα μικρό παιδί. Εκτός αυτού ακόμα και εάν έφερνες το πορτοφόλι σου σε σύγκριση με το δικό μου, πάλι θα ήμουν μεγαλύτερος από σένα.»

Conor McGregor : «Ω, εσύ είσαι μεγάλος άντρας χαχχα , ένας πραγματικός άντρας δεν θα το έβαζε στα πόδια από την γενέτειρά του αφότου ήρθαν ΑΥΤΟΙ χτυπώντας την πόρτα της μητέρας του. Μην το ξεχνάς αυτό μεγάλε άντρα που την κοπάνησες.

Νοκ, νοκ, είναι κανείς εκεί; Όχι ο Mike την έκανε τοίχο, τοίχο χαχαχα.»