Το ερχόμενο Σάββατο (17/03) ο Γιάννης Σελαλμαζίδης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νίκο Στυλιάρα στο πλαίσιο του “Open Championship Fight Show” στον πιο δύσκολο αγώνα που έχει δώσει μέχρι…

Δύσκολος και λόγω του αντιπάλου αλλά και λόγω της απόφασης του να ανέβει κατηγορία. Ωστόσο ο νεαρός μαχητής των “Fighters Athanasopoulos”, μιλώντας στο topranknews.gr, είναι σίγουρος για τις ικανότητές του και δηλώνει κατάλληλα προετοιμασμένος για τη μάχη αυτή.

«Είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς ή κάτι που θα μπορούσε να μας καθυστερήσει και πιστεύω πως θα έχουμε ένα πολύ καλό και ωραίο παιχνίδι», αναφέρει και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά για εκείνον. Έχουμε δει κάποια πράγματα. Γνωρίζω ότι είναι ένα δυνατό παιδί, είμαστε και σε μια δυνατότερη κατηγορία απ’ ότι παίζω συνήθως και θέλουμε να δώσουμε το θέαμα που ελπίζει ότι θα δει ο κόσμος.
Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι θα παίξω σε ανώτερη κατηγορία. Έχω απεριόριστη πίστη στους δασκάλους μου και την ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε προετοιμασμένοι. Απέναντι σε όλους τους αντιπάλους πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό και οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι. Θα είμαι προσεκτικός».

Φυσικά και ο Γιάννης Σελαλμαζίδης θέτει ως στόχο τη νίκη εκτιμώντας πως το αποτέλεσμα αυτό θα τον φέρει μπροστά σε νέες μεγαλύτερες προκλήσεις.

«Εάν έρθει η νίκη, επειδή η διοργάνωση είναι αρκετά μεγάλη πιστεύω ότι θα ανοίξει κι άλλες πόρτες και από εκεί και πέρα κοιτάμε τις επιλογές μας… Η ήττα, σίγουρα δεν είναι κάτι το επιθυμητό αλλά μας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια. Πιο δυνατές προπονήσεις. Εμπιστοσύνη υπάρχει στους δασκάλους και εγώ απλώς θα δουλεύω».

Τέλος απευθυνόμενος στους προπονητές του υπόσχεται… «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα παλέψω όσο το δυνατό περισσότερο για τη νίκη. Θα είναι σίγουρα ένας πάρα πολύ δυνατός αγώνας».