Σκληρές μάχες αναμένονται στις 28 Ιουλίου στο Αλιβέρι στη διοργάνωση Dare to Fight υπό την αιγίδα της WKU.

Γιάννης Μανωλάς, Γιάννης Μπούκης, Παύλος Κοχλιαρίδης και Δημήτρης Σαϊνόπουλος ρίχνονται στη μάχη απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους με τον πρώτο να διεκδικεί τον Ευρωπαϊκό Τίτλο WKU.

Η σχετική ανακοίνωση του promotion:

«Το καλοκαίρι παίρνει φωτιά με σπουδαίες μάχες Ελλάδας – Τουρκίας και κορυφαίους αθλητές . Μια νέα πολλά υποσχόμενη επαγγελματική διοργάνωση με την αιγίδα της WKU στο Αλιβέρι, με διοργανωτή το Δημήτρη Κοντό και τον Γιάννη Θεοφάνους βάζει ψηλά τον πήχη με διεκδίκηση Ευρωπαϊκού Τίτλου WKU από τον Γιάννης Μανωλάς που αγωνίστηκε εξαιρετικά στην Ιταλία .

Ο Γιάννης Μπούκης που αγωνίζεται πριν μια εβδομάδα στην Μονεμβασιά για Παγκόσμιο Τίτλο επανέρχεται ως υποψήφιος «Τουρκοφάγος 2017». Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που παρακολουθούμε στενά ο Δημήτρης Σαϊνοπουλος και τέλος ο σταθερά καλός μαχητής από τη Θεσσαλονίκη Παυλος Κοχλιαρίδης θα δώσουν τη δίκη τους μάχη .

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που φιλοξενούν στις 28 Ιουλίου στο Αλιβέρι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις της χρονιάς η οποία θα καλυφθεί τηλεοπτικά με την πρώτη . Καλή επιτυχία».