Το «παρών» στο κλειστό του Μετς έδωσε χθες ο πρόεδρος της ΠΟΚ κατά τη διάρκεια του Acropolis.

Ο Μιχάλης Τριανταφύλλου, μιλώντας στο topranknews.gr χαρακτήρισε το Acropolis ως μια διοργάνωση κόσμημα για το άθλημα επισημαίνοντας ότι θα βρίσκεται στο καλεντάρι και της νέας σεζόν.

«Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, έχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη το Acropolis από πέρσι. Ομάδες από επαρχία, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και από νησιά έχουν έρθει, πολύ υψηλό επίπεδο. Γενικά φέτος είναι πάρα πολύ καλή η προσπάθεια με πάρα πολύ καλή διαιτησία. Είναι ένα πρωτάθλημα κόσμημα για τον χώρο μας. Ένα από τα πέντε που θα θεσπίσουμε πλέον και από τη νέα σεζόν για να υπάρχει σωστή ανάπτυξη σε όλες τις ηλικίες», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΠΟΚ συνέχισε την αναφορά του για το Acropolis…

«Μόνο τέτοιες εκδηλώσεις θέλουμε να στηρίζουμε. Με σωστή διαιτησία και με ανθρώπους που εκπαιδεύονται συνέχεια στους νέους κανονισμούς κάτω από την αιγίδα της WAKO. Τα παιδιά μέσα από τα πρωταθλήματα αυτά ψήνονται και με τις Εθνικές ομάδες υπάρχει η δυνατότητα της μοριοδότησης και να μπαίνουν στα Πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις. Στηρίζουμε λοιπόν μόνο αυτά τα πρωταθλήματα για να υπάρχει και το ποθητό αποτέλεσμα και για τους γονείς και τους μαθητές», κατέληξε.