Να πέσει στα πόδια του αντιπάλου που θα τον νικήσει και να του φιλήσει τα πόδια (!) υποσχέθηκε ο Τάισον Φιούρι μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα.

«Εάν δεν καταφέρω να νικήσω κάποιον από τη heavyweight κατηγορία τότε θα πέσω στα γόνατα σε όποιον με νικήσει και θα του φιλήσω τα πόδια. Τόσο σίγουρος είμαι για τον εαυτό μου και την επιστροφή μου», τόνισε ο Φιούρι ο οποίος συνέχισε:

«Ο μεγάλος Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ επέστρεψε μετά από τρία χρόνια το 1987 για να παίξει με έναν από τους μεγαλύτερους middleweights, τον Μάρβιν Χάγκλερ. Και τον νίκησε. Άρα εάν εγώ δεν μπορώ να έρθω πίσω και να νικήσω κάποιον τότε, θα είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι καλός. Εάν είμαι τόσο καλός όσο πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να τους νικήσω όλους. Εάν δεν μπορώ να νικήσω τώρα τον Τζόσουα, τον Γουάιλντερ, τον Σέφερι και όποιον άλλον θέλει να παίξει μαζί μου τότε θα πω πως ποτέ δεν θα έπρεπε να έχω ασχοληθεί με το μποξ. Τον Σέφερι θα τον νικήσω άνετα. Εάν είμαι άχρηστος τότε θα χάσω. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει κάτι δικαιότερο από αυτό που λέω», κατέληξε.