Τις συζητήσεις για να κλείσει το rematch τους πρόκειται να αρχίσουν οι εκπρόσωποι των Κανέλο και Γκολόβκιν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αυτό αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές και από τις δύο πλευρές.

Η πιο πιθανή ημερομηνία του αγώνα είναι η 15 Σεπτεμβρίου όταν και θα έχει εκτίσει ο Μεξικανός την ποινή του αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που θα πρέπει να λυθεί. Πρόκειται για το «αίτημα» του GGG για αντιντόπινγκ τεστ που ζητά να κάνει ο Κανέλο καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Η πλευρά του Μεξικανού, βάσει των πρώτων πληροφοριών, δέχεται να συμβαίνει αυτό στο τελευταίο χρονικό διάστημα προς την διεξαγωγή του αγώνα, τόσο όσο να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση από κανέναν.

Ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποδεχθεί αυτό να συμβεί από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας, καθώς θεωρεί ότι είναι δυσφημιστικό για τον Κανέλο.

Το επόμενο μεγάλο ζήτημα είναι το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Ο Γκολόβκιν επιθυμεί τη διεξαγωγή του στο Λας Βέγκας την στιγμή που η εταιρεία Protomotion του Κανέλο τηρεί σιγή ιχθύος…