Ο Τζον Τζόουνς μπορεί να μην μπορεί έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω της τιμωρίας του για ντόπινγκ αλλά κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει να μιλά για το UFC. Πόσω μάλιστα όταν προ ετών είχε χαρακτηριστεί και απόλυτα δικαιολογημένα ως ένας από τους πιο ταλαντούχους μαχητές του κόσμου.

Ο Τζόουνς κλήθηκε να σχολιάσει το μεγάλο ματς του Νουρμαγκομέντοφ και του ΜακΓκρέγκορ και επεσήμανε ότι ο Ρώσος έχει αδύναμα σημεία στο παιχνίδι του.

July 29, 2017; Anaheim, CA, USA; Jon Jones reacts following his victory against Daniel Cormier during UFC 214 at Honda Center. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

«Η πυγμαχία δεν είναι το δυνατό του σημείο», είπε ο Τζόουνς και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσπαθεί να δουλέψει περισσότερο στο ζίου-ζίτσου. Εάν μπορείς να ρίξεις κάτω κάποιον γιατί να μην γνωρίζεις να τον τελειώσεις τότε; Ο Κχαμπίμπ είναι εξαιρετικός παλαιστής. Φανταστείτε εάν σε αυτό προσθέσει και τη ανώτερη ζώνη στο ζίου-ζίτσου. Μου φαίνεται εξαιρετικά τρομακτικό», τόνισε.