Μία πρόκληση για να ξεκινήσει και πάλι δυναμικά τις προπονήσεις μετά την στρατιωτική θητεία του χαρακτήρισε την πρόταση που του έγινε να συμμετέχει στο main-evant του Spartans Night ο Νίκος Χύσεν μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ στους δασκάλους, Μπάμπη Παπαδόπουλο και Γιώργο Χαλκίδη που με πρότειναν να παίξω στους αγώνες αυτούς. Είναι μια διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ελπίζω να τη δούμε αρκετά συχνά. Είναι πολύ ωραία οργανωμένη. Με τιμά που με προτείνουν να παίξω στο main event στην πρώτη τους προσπάθεια με έναν ξένο αθλητή που πάντα είναι ένα κίνητρο», ανέφερε ο αθλητής των Fighters Athanasopoulos και συνέχισε:

«Παίζω αρκετά χρόνια, ασχολούμαι αρκετά χρόνια και το να παίζεις με συνεχώς καλύτερους αθλητές είναι ένας τρόπος να βελτιώνεσαι. Αν δεν χάσεις και κερδίζεις μόνιμα δεν ξέρεις τι είναι δίψα για να κερδίσει και πάλι.
Όταν μου προτάθηκε ο αγώνας ήταν ένα κίνητρο να ξαναμπώ στις προπονήσεις και να βγάλω τον… άλλον αθλητή που είχα επάνω μου όπως έλεγε ο δάσκαλος μου»
, κατέληξε.