“Θέλω να παλέψω με όσους δεν έχω παλέψει ακόμα και να πάρω όσα δεν κατάφερα ακόμα. Θα καθαρίσω την κατηγορία μου και θα είμαι το νούμερο ένα.”

Ο Deontay Wilder θέλει να ξαναρχίσει την καριέρα του και να αναλάβει τους Andy Ruiz Jr, Anthony Joshua και Tyson Fury με σκοπό να αποδείξει ότι εκείνος είναι το νούμερο ένα στην κατηγορία του. O πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών της WBC Deontay Wilder (42-1-1, 41 KOs) δεν αναγνωρίζει επίσημα το πότε θα επιστρέψει στο ρινγκ, αφού έχει ήδη μείνει εκτός αγωνιστικής περιόδου για 12 μήνες από τότε που έχασε από τον Fury τον Φεβρουάριο του 2020 με ΤΚΟ στον 7ο γύρο.

Δείτε highlights από τον αγώνα Wilder και Fury.

Ο προμότερ του Joshua Eddie Hearn θέλοντας να δείξει στον Wilder πώς μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή, του προτείνει να παίξει με τον Dillian Whyte για αρχή. Αν ο Wilder καταφέρει να νικήσει τον Whyte, θα ανοίξει μια πόρτα για να πάρει ίσως έναν αγώνα με τον Joshua, αλλά μάλλον όχι με τον Ruiz Jr ή τον Fury. Όντως ακούγεται αρκετά μακρινός ένας αγώνας revance με τον Fury (30-0-1, 21 KOs) και ίσως να μην παίξουν ξανά μαζί.

Αρκετοί από τους οπαδούς του απογοητεύτηκαν ιδιαίτερα μετά την ήττα του από τον αγώνα με τον Tyson Fury. Σίγουρα είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον ήρωά σου να προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για την ξαφνική ήττα του και αυτό είναι κάτι που τον έριξε αρκετά στα μάτια των οπαδών αλλά και της δημοσιότητας. Από την άλλη μεριά το γεγονός ότι προκάλεσε απροετοίμαστος ξανά τον Fury προβληματίζει εξίσου τον κόσμο.

Αν ανατρέξουμε στον πρώτο τους αγώνα θα θυμηθούμε πως ίσως να άξιζε να κερδίσει το Wilder με ΚΟ ενάντια στον Fury. Ίσως η διαιτησία να προώθησε τον Fury ή να τον προστάτεψε καλύτερα από μια σίγουρη ήττα του αφού ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός. Ίσως αν ένας άλλος διαιτητής κινούσε τα νήματα του αγώνα η τροπή να ήταν διαφορετική μα αυτό δεν αλλάζει τα όσα συνέβησαν στην ρεβάνς στις 22 Φεβρουαρίου του 2020.

Πότε θα είναι ακριβώς η επιστροφή του Wilder και πως θα λυτρωθεί από την ήττα του με τον Fury; Θα καταφέρει να μαζέψει την πτώση της καριέρας και του δημόσιου προφίλ του;