Την Κυριακή στις 27 Ιουνίου οι FIGHTERS Athanasopoulos διοργάνωσαν για άλλη μία φορά φιλικά προπονητικά sparring.

Σε εξαιρετικό κλίμα, με αθλητές όλων των ηλικιών και με καθολική τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί από τη Γ.Γ.Α. πραγματοποιήθηκαν τα sparring στο πλαίσιο της διοργάνωσης PRO-1 Sparring Day.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών, FIGHTERS Athanasopoulos:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρώτα Φιλικά Προπονητικά Sparring Pro 1, μετά το άνοιγμα σχολών, σωματείων και γυμναστηρίων που παρέμειναν κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στοίχημα των Fighters Athanasopoulos ήταν να περάσουν το μήνυμα στην αθλητική κοινότητα πως υπάρχει συνέχεια στον αθλητισμό και μετά την λήξη του lockdown.

Η μεγάλη ανταπόκριση σχολών και σωματείων με την συμμετοχή αθλητών διαφορετικών ηλικιών και αγωνιστικού επιπέδου αποτέλεσε μια ενθαρρυντική εικόνα και ουσιαστικά ήρθε να προαναγγείλει την επιστροφή στην κανονικότητα σε αθλητικό επίπεδο μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε ακολουθώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως αυτό ορίζει η επιστημονική κοινότητα και η σχετική νομοθεσία.

Οι Fighters Athansopoulos, δίνουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στα Pro – 1 Sparring (αθλητές, προπονητές, γονείς και κηδεμόνες) και εύχονται πολύ σύντομα η περίοδος COVID-19 να αποτελεί παρελθόν με όλον τον κόσμο να μπορεί να επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά σε κάθε τομέα της ζωής του.

Επόμενο ραντεβού για τα προπονητικά sparring στις 11 Ιουλίου και πάλι στην Fighters Arena, Μεθώνης 60 και Θερμοπυλών στον Πειραιά.