Είναι τρομερό το γεγονός ότι ο 44χρονος MayWeather παραδέχεται δημοσίως ότι ο αγώνας του ενάντια στον δημοφιλή 27χρονο Logan Paul, εξαρχής δεν έχει κλείσει για να είναι ανταγωνιστικός.  Ο Logan Paul ανήκει σε άλλη κατηγορία κιλών (βαρύτερη), επομένως μπορεί κάποιος να πει πως οι γροθιές του, κάθε φορά που θα βρίσκουν έστω στα γάντια τον MayWeather θα τον τραυματίζουν.

Αρκετοί funs του αθλήματος υποστηρίζουν πως αν και ο Logan Paul  ενώ είναι σε υψηλότερη κατηγορία κιλών, ο αδερφός του Jake Paul έχει δυνατότερα χτυπήματα από εκείνον και διεκδικεί τον τίτλο του heavy puncher.

Ο Floyd MayWeather Jr θα περιμέναμε να ανακοινώσει ότι ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια μιας αντιπαλότητας και πως θα υπάρχει ανταγωνισμός, όμως εκείνος παραδέχτηκε ανοιχτά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως ανταγωνισμός, αλλά και πως ο αγώνας του με τον Logan είναι εκείνος ο οποίος μπορεί να τελειώσει όποτε εκείνος θέλει.

“Χωρίς στρατηγική.. Απλώς πρέπει να ανέβω στο ρινγκ!” Δήλωσε ο MayWeather

“Αν θέλω να πάει έναν γύρο, θα πάει έναν γύρο.. Αν θέλω να πάει δυο γύρους, θα πάει δυο. Όλα εξαρτώνται από εμένα.”.

Δεδομένου ότι οι οπαδοί του επαγγελματικού μποξ θα πρέπει να πληρώσουν 50$ για να δουν ένα τέτοιο ματς, σίγουρα θα θελήσουν να δουν κάτι παραπάνω από έναν γύρο. Σε περίπτωση που ο MayWeather καταφέρει να συντρίψει τον Logan Paul μέσα σε έναν γύρο, τότε σίγουρα οι θεατές θα φύγουν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι αλλά και οι μελλοντικές συμφωνίες με αντιπάλους διάσημους youtubers θα καταστραφούν!

Αξιολογώντας τον Floyd  θα καταλάβουμε ότι το πέρασμα των χρόνων τον έχει επηρεάσει πλέον και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την γερασμένη τελευταία του εμφάνιση, με μούσια και μαλλιά, όπως δεν μας έχει συνηθίσει, αλλά και με τον τελευταίο του αγώνα το 2017 με τον McGregor.