Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο Πόρετς της Κροατίας. Παρακάτω θα βρείτε τα αποτελέσματα που τρέχουν έως τώρα αλλά και το link στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε Live τους αγώνες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγωνιζόμενοι αθλητές αλλά και οι funs του αθλήματος δεν παραβρίσκονται στο στάδιο που διεξάγονται οι αγώνες, λόγω covid. Οι αθλητές παρακολουθούν τις εξελίξεις των αγώνων από την τηλεόραση που έχουν στα δωμάτιά τους.

Αποτελέσματα Ημέρας:

Βίκυ Πανετσίδου – Τελικός στα -68kgk

Ελένη Χατζηλιάδου – Τελικός Ρεπασάζ +68kg

Γιώργος Τζάνος – Τελικός Ρεπασάζ +84kg

Ξένος Διονύσης – Τελικός στα -67kg

  • Με εξαιρετική εμφάνιση χθες η Τζωρτζίνα Ξένου κατέκτησε την 9η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε. Μια αθλήτρια που μας έχει συνηθίσει να βρίσκεται ψηλότερο σκαλί στο βάθρο, όπως και Τζάνος –  Χατζηλιάδου. Αξίζει να θυμηθούμε ότι όλοι οι αθλητές κατάφεραν να κάνουν προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό, υπό αντίξοες συνθήκες και εν μέσω πανδημίας. Σίγουρα αυτός είναι ένας παράγοντας ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τα αποτελέσματα στο Πανευρωπαϊκό.

 

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες Live από Κροατία.

Στην αναμονή για τον αγώνα της Αλεξάνδρας Παππά (12:55) και του Στέφανου Ξένου (15:00),αλλά και της ελληνικής ομαδικής αποστολής στο kumite.  (ομαδικό 18:00 και 1945).

Καλή Επιτυχία στους υπόλοιπους αθλητές που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα για σήμερα!!