Συγκλονίζει η ανάρτηση του Χρήστου Παπαναγιώτου για τον Δημήτρη Χιώτη.

Όπως έκανε γνωστό με σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, ο αθλητής του τη Μεγάλη Δευτέρα είχε ένα σοβαρό τροχαίο με υπαιτιότητα τρίτου.

Ο Δημήτρης Χιώτης είναι πλέον στο στάδιο της ανάρρωσης επισημαίνει ο μάνατζέρ του ο οποίος προσθέτει: «Όπως είναι μαχητής στα ρινγκ, με τον ίδιο τρόπο είναι και μαχητής στη ζωή και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Είμαι υπερήφανος για αυτό το παιδί για το πόσο σκληρός είναι και πώς αντιμετωπίζει ό,τι στραβό μπορεί να μας επιφυλάσσει η ζωή», αναφέρει.

Διαβάστε τι έγραψε ο Χρήστος Παπαναγιώτου…

«Τη Μεγάλη Δευτέρα ο Δημήτρης Χιώτης είχε σοβαρό τροχαίο οδηγώντας τη μηχανή του απο υπαιτιότητα τριτου και η ζωή του κινδύνεψε σοβαρά.

Όπως είναι μαχητής στα ρινγκ, με τον ίδιο τρόπο είναι και μαχητής στη ζωή και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Δυστυχώς ο Δημήτρης για πρώτη φορά στην καριέρα του, αναγκαστικά θα κρεμάσει 3 διοργανώσεις με τις οποίες είχε υπογράψει συμβόλαιο.

Το The Battle 18 στις 29 Απριλίου στην Αθήνα ,το TAT NEFT 31 Μαΐου στο Kαζάν της Ρωσίας και το FFC στο Λας Βέγκας καθώς ήταν από τους πρώτους Έλληνες που υπέγραψαν.

Ζητούμε συγγνώμη από τους διοργανωτές, τους αντίπαλους αθλητές και προπονητές τους και από το κοινό που πάντα τιμά τον Δημήτρη με την παρουσία του.

Είμαι υπερήφανος για αυτό το παιδί για το πόσο σκληρός είναι και πώς αντιμετωπίζει οτι στραβό μπορεί να μας επιφυλάσσει η ζωή!»