Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από Spartan’s Night 2, αλλά οι διοργανωτές του σκέφτονται ήδη το επόμενο.

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος μίλησε στο topranknews.gr και αποκάλυψε ότι στο μυαλό αυτού αλλά και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Χαλκίδη, ήδη υπάρχουν πράγματα για την τρίτη διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρόνου τον Απρίλιο και θα ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο αυτής.

«Πιστεύω ότι φέτος η διοργάνωση πήγε ένα βήμα παραπάνω, από την παρουσία του κόσμου, της τηλεοπτικής κάλυψης καθώς είχαμε την Cosmote TV που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη πλατφόρμα αυτή την στιγμή. Οι σχολές από το εξωτερικό που συμμετείχαν ήταν πολύ καλές ενώ είχαμε πολύ καλά παιχνίδια και οι Έλληνες αθλητές ήταν πολύ καλοί όλοι τους», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την στιγμή που κάναμε ένα βηματάκι παραπάνω από την περσινή χρονιά. Οι ξένοι προπονητές και αθλητές, ειδικά ο Μάικ που ήρθε για πρώτη φορά εντυπωσιάστηκε από τη φιλοξενία και από το σόου. Εξέφρασαν ενδιαφέρον για τους Έλληνες αθλητές να υπάρχει μια συνεργασία, δηλαδή, να στείλουμε κι εμείς αθλητές. Από τους Έλληνες αθλητές και προπονητές ακούω τα καλύτερα».

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται άγχος από την επιτυχία του event.

«Τώρα μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Δεν υπάρχει άγχος. Μπορώ να πω ότι σε κρατάει σε εγρήγορση. Όταν τελείωσε η βραδιά, την επόμενη ημέρα που βρεθήκαμε με τον Γιώργο κάτσαμε και δεν μιλήσαμε για τη διοργάνωση αλλά για την επόμενη που θα κάναμε. Είπαμε «εδώ μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο». Ούτε καν μιλήσαμε για το πώς πήγε. Ήμασταν εκεί είδαμε ότι πηγε καλά και σκεφτόμασταν τι πρέπει να αλλάξουμε», υποστήριξε και συνέχισε:

«Δεν βρήκαμε κάποια μελανά σημεία αλλά κάποιες βελτιώσεις που θα πρέπει να γίνουν. Ήταν αρκετά καλύτερο από πέρσι σαν σόου αλλά θέλουμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερο. Του χρόνου θα κάνουμε πάλι τον Απρίλη. Πάλι να πάμε ένα βήμα μπροστά. Όχι δεν έχουμε σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο», κατέληξε.