Να… τελειώσει τον Μάνι Πακιάο με νοκ-άουτ στο μεταξύ τους παιχνίδι υποσχέθηκε ο Άντριεν Μπρόνερ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν ανέβει μαζί του στο ρινγκ.

«Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω πολύ. Έχω δουλειά. Είναι ώρα προπόνησης, είναι ώρα για αγώνα. Όταν θα έχω νικήσει θα τα πούμε, τότε όλα θα είναι διαφορετικά», τόνισε ο Αμερικανός ο οποίος συνέχισε:

«Όλοι μιλάνε πολύ για τον Πακιάο και το εάν θα παίξει και πάλι με τον Μέιγουέδερ, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Φλόιντ έχει σταματήσει οριστικά. Αισθάνομαι ότι όλοι προσπαθούν να με ρίξουν στους λύκους και να μην μου δίνουν σημασία. Δεν φοβάμαι κανέναν. Ελπίζω ο Πακιάο να φοβάται εμένα. Είμαι και εγώ ένας πυγμάχος μεγάλου επιπέδου. Έχω τη δική μου, και μάλιστα, μεγάλη ιστορία στο άθλημα. Είναι μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και μπορώ να πω σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στη ζωή μου», ανέφερε και κατέληξε…

«Θα κάνω το Λας Βέγκας ένα μεγάλο χώρο για πάρτι μετά τη νίκη μου το Σάββατο βράδυ. Θα αλλάξω την καριέρα μου. Ο Πακιάο έχει κάνει πολλά στο άθλημα αλλά εγώ πρόκειται να τον πλακώσω και μετά ας έχω και ένα ποτό μαζί του».