Ο Luke Campbell (20-4 ,16ΚΟs) φλέρταρε με την νίκη χθες βράδυ στον αγώνα του με τον Garcia στο Ντάλας του Τέξας! Ο Ryan Garcia (21-0 ,18KOs) κατάφερε να φέρει μια σπουδαία νίκη στην καριέρα του και να ανοίξει μεγάλες πόρτες για μια λαμπρή πορεία στην επαγγελματική πυγμαχία. Στον 7ο κι όλας γύρο στο 1:58 κατέβασε τον Campbell και τελείωσε το ματς παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να κυριαρχήσει στο ρινγκ απέναντι στον 33χρονο Βρετανό.

Για τους funs του Garcia σίγουρα δεν ήταν ενθαρρυντικό να τον βλέπουν να πέφτει στο καναβάτσο στον δεύτερο μόλις γύρο από έναν αθλητή σαν τον Campbell. Το κοινό σίγουρα περίμενε τον Αμερικανό Garcia να πυροβολεί μέσα στο ρινγκ και στους οκτώ γύρους ενώ αν κάτι τον έσωσε από τον Campbell ήταν τα δυνατά του χτυπήματα, κάτι το οποίο δείχνει να μην εκτιμάτε σε τέτοια υψηλά επίπεδα!

Παρά το επίτευγμα του ο Luke δεν κατάφερε να κρατήσει κάτω στους υπόλοιπους γύρους τον 22χρονο Αμερικανό μποξέρ αφήνοντας ένα αριστερό χέρι να κλονίσει το κεφάλι του. Ο Luke Campbell δήλωσε τα εξής μετά το ματς:

Λοιπόν, ειλικρινά βρίσκομαι εδώ με ραγισμένη την καρδιά! Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω με την νίκη για όλους εσάς. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό! Ελπίζω όλοι να απολαύσατε τον αγώνα και εγώ θα πρέπει να βγάλω το καπέλο στον Garcia. Συγχαρητήρια για την νίκη.. Έχεις ένα τεράστιο μέλλον μπροστά σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Για πολλούς οπαδούς του μποξ ο Ryan Garcia παραμένει ένα instagramικο προϊόν διαφήμισης και όχι ως ο μεγάλος βασιλιάς της πυγμαχίας στην ελαφριά κατηγορία. Αρκετοί δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου με την νίκη του επί του Luke Campbell.

 Ο Garcia δηλώνει έτοιμος μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη του να αντιμετωπίσει τους σπουδαίους στο μποξ Gervonta Davis, Vasily Lomachenko ή Teofimo Lopez. Ο Garcia με τεράστια αυτοπεποίθηση ανάρτησε στο προφίλ του μια φωτογραφία με την νίκη του γράφοντας τα εξής:

“Δεν είσαι αυτός που λένε πως είσαι, είσαι αυτό που επιλέγεις εσύ να είσαι!”

Δείτε highlights του αγώνα Ryan Garcia με Luke Campbell: