Οι FIGHTERS Athanasopoulos έχοντας μεγαλουργήσει στο Βόλο επεκτείνονται σε Αλμυρό και Βελεστίνο καλύπτοντας την ανάγκη που υπάρχει για χώρους άθλησης και στις γύρω περιοχές.

Σε ανακοίνωση τους δήλωσαν:

“Αντιλαμβανόμενοι τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες άθλησης στα ρεαλιστικά μαχητικά αθλήματα και στην αυτοάμυνα, οι FIGHTERS Athanasopoulos, διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων στην Ελλάδα, επεκτείνουν τη δράση τους στον Αλμυρό και στο Βελεστίνο με νέα σύγχρονα, προσεγμένα και άρτια εξοπλισμένα προπονητήρια, με στόχο να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του συνόλου του φάσματος των αθλούμενων, από τον αρχάριο έως και τον πιο απαιτητικό μαχητή.

Οι FIGHTERS κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο του Kick Boxing και της Πυγμαχίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν επεκταθεί και στο χώρο του Brazilian Jiu Jitsu και του MMA.

Έτσι, με έδρα την κεντρική σχολή στον Βόλο, τα μέλη των FIGHTERS μπορούν πλέον να γυμνάζονται σε όποιο προπονητήριο επιθυμούν ή και σε όλα μαζί.

Οι FIGHTERS Athanasopoulos στη Μαγνησία, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Τσάπρα [κάτοχο έξι (6) διπλωμάτων προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) με αντίστοιχες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος (Kick Boxing, Πάλη, Grappling, MMA, Jiu Jitsu, Παγκράτιο] και σε συνεργασία με ένα αυστηρά επιλεγμένο team εκπαιδευτών, δίνουν την δυνατότητα σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες (άντρες και γυναίκες) να μυηθούν στα μυστικά των πλέον σύγχρονων ρεαλιστικών μαχητικών αθλημάτων που διδάσκονται στις σχολές των FIGHTERS και διαπνέονται από ένα σύστημα αξιών που στοχεύει όχι μόνο στην τεχνική βελτίωση αλλά και στην εσωτερική ολοκλήρωση :

Kick Boxing & Boxing
Brazilian Jiu Jitsu
Grappling
MMA (Mixed Martial Arts)
Βόλος, Λαχανά 42

Αλμυρός, Κολοκοτρώνη & Ανατολικής Ρωμυλίας

Βελεστίνο, Ρήγα Φεραίου 38

Τηλεφωνικό κέντρο : 24210 21552″