Ο Antony Joshua (24-1, 22 KOs) επικεντρώνεται στο να πάρει έναν κερδοφόρο αγώνα σε επιχειρηματικό επίπεδο  όπως είναι αυτός με τον Tyson Fury (30-0-1, 21 KOs) στα μισά του 2021. Το πλάνο είναι να  υπάρξουν δυο ματς τα οποία σημαίνουν 2 ευκαιρίες για τους δυο επαγγελματίες πυγμάχους ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο του αδιαμφησβήτητου νικητή!

Ο Joshua θα αρνηθεί να αντιμετωπίσει τον Olexandr Uzyk (18-0, 13ΚΟs) ώστε να κρατήσει τον τίτλο βαρέων βαρών WBO. Η αιτιολογία είναι πως το συμφέρον του γέρνει προς τον Fury, αν και οι funs του μποξ συζητούν πως ο Βρετανός πυγμάχος βρίσκεται ήδη σε μια πολύ δύσκολη θέση και οι επόμενοι αγώνες με Usyk και λοιπούς διεκδικητές των ζωνών θα τον ζορίσουν ιδιαίτερα!

Για τον Uzyk αντίστοιχα ένας αγώνας χωρίς τίτλο δεν έχει καμία σημασία, αντιθέτως είναι αρκετά ριψοκίνδυνοι οι αγώνες με πχ Filip Hrgovic (12-0, 10ΚΟs) ή ο Joseph Parker (27-2, 21KOs). O Uzyk είναι πλέον σε μια καλή κατάσταση και ανέκαμψε μετά τον τελευταίο δύσκολο αγώνα του. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως ο Uzyk είναι σε ένα κομβικό σημείο ηλικίας, καθότι 33 ετών και πρέπει να κυνηγήσει τον τίτλο του WBO όσο ακόμα το σώμα και η ψυχή του είναι σε θέση!