Όπως ενημερωθήκαμε για την αγωνιστική πορεία του Canelo Alvarez (54-1-2, 36 KOs) για το 2021, ετοιμάζεται να παίξει τρείς επαγγελματικούς αγώνες, ενώ υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει και για έναν τέταρτο. Ο Canelo ξεκινάει από τον Φεβρουάριο με τον Avni Yildirim (21-2, 12 KOs) να υπερασπίζεται τις τρείς ζώνες του στην σούπερ μεσαία κατηγορία κιλών ζωντανά στο DAZN.

Ο 29χρονος Τούρκος επαγγελματίας πυγμάχος έχει σκοπό να αναστατώσει τον Canelo και να θέσει τον εαυτό του σε θέση να γίνει ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στο 76,2 κιλά. Συνεπώς το να κερδίσει κανείς τον σούπερ σταρ Canelo Alvarez δεν είναι παιχνιδάκι για πολλούς λόγους.

Παρ’ όλα αυτά η ιστορία δείχνει πως στο μποξ. καθώς και σε όλα τα αθλήματα, τα πάντα είναι πιθανά! Ο Τούρκος είναι heavy puncher παίχτης και σίγουρα είναι εκείνος που διψάει για την νίκη σε σχέση με τον Canelo που είναι καλοβολεμένος στον θρόνο του. Αρκετοί είναι που πιστεύουν πως ο Yildirim είναι μια μεγάλη απειλή για τον Canelo.

Τι λέει ο Canelo για τον αγώνα του με τον Yildirim τον Φεβρουάριο;

“Ο Avni Yildirim είναι ένα πολύ καλός μποξερ και σίγουρα θα χαρίσουμε θέαμα καθώς ο αγώνας θα είναι σίγουρα συσναρπαστικός. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να φέρουμε την διοργάνωση αυτήν στο Μαϊάμι, σε τόσο μικρή απόσταση από εκεί που ξεκίνησε να προπονείται ο αγαπημένος μου ήρωας Muhammad Ali! Στις 27 Φεβρουαρίου θα είναι μια υπέροχη μέρα για το άθλημα.”

Δείτε παρακάτω ένα Video με Highlights από τις καλύτερες στιγμές του Avni Yildirim: