Σε αυτό το σημείο βλέπουμε τον “βασιλιά” Ryan Garcia (21-0, 18KOs) να προτρέπει τον Teofimo Lopez (16-0, 12KOs) να αναμετρηθεί στο ρινγκ μαζί με τον Devin Haney (25-0, 15KOs) . Στην συνέχεια αφού βγει νικητής ο Lopez κατά τα λεγόμενα του Garcia τότε ο πρωταθλητής θα παίξει μαζί του!

O Ryan δείχνει να είναι ανυπόμονος και να θέλει να βγάλει κάποια ματς από την μέση. Φαίνεται να μην δίνει σημασία στο να κερδίζει απλά ζώνες αλλά όπως λέει θέλει να αγωνίζεται με τον δημοφιλέστερο πυγμάχο της εποχής! Ο Haney δεν είναι αυτή τη στιγμή αρκετά δημοφιλής επομένως δεν ενδιαφέρει αρκετά τον Ryan, εκτός αν καταφέρει να χτυπήσει τον Lopez σε ένα σύντομο ματς.

Από την άλλη μεριά είναι δύσκολο να δεχτεί ο Lopez έναν αγώνα με τον Haney και από την στιγμή που δεν θα θέλει να παίξει μαζί του όλο το show θα κρεμάσει με έναν αθλητή μη ψυχωμένο και παθιασμένο για τον αγώνα. Έτσι ο αγώνας – ευκαιρία του Haney με τον Ryan δείχνει όλο και να απομακρύνεται..

Ο Lopez εκτός από ότι αρνείται να δώσει ένα rematch στον Loma είναι αρνητικός για την κατηγορία των 61 κιλών γενικότερα. Ο Teofimo είναι εκείνος που περιμένει τον Ryan να παλέψει με τον μη διάσημο γι’ αυτούς Αμερικανό επαγγελματία μποξέρ Devis, ενώ στην συνέχεια το πλάνο λέει να αναλάβει τον Ελληνοαυστραλό πυγμάχο George Kambosos Jr (19-0, 10KOs) .

Δείτε παρακάτω ένα Video με Highlights του George Kambosos Jr: