Λίγες ημέρες πριν ανέβει στο ρινγκ για τον νέο του αγώνα ο Μάριος Λούλα μίλησε στο topranknews.gr. Ο αθλητής των Fighters Athanasopoulos» δηλώνει πανέτοιμος για τη μάχη του Σαββάτου στο «Open Championship Fight Show» και πεπεισμένος ότι θα μπορέσει να πάρει τη νίκη αρκεί να καταφέρει να βγάλει στο ρινγκ τον πραγματικό του εαυτό και αυτά που θα του ζητήσει ο προπονητής του, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω ότι έχω προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και συνεχίζω… Ακόμη και τις τελευταίες ημέρες θα συνεχίζω… Ήδη νιώθω έτοιμος και θα κάνω ό,τι μπορώ για να νιώσω ακόμη περισσότερο έτοιμος. Είμαστε στην τελική ευθεία. Δεν έχουμε κάτι να διορθώσουμε. Θα ανεβάσουμε την ένταση. Στη φυσική κατάσταση είμαι πάρα πολύ καλά. Στρατηγική θα δουλέψω τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τον αντίπαλο και το παιχνίδι που θέλω να βγάλω», αναφέρει.

Ο μαχητής των Fighters παραδέχεται ότι έχει αναζητήσει στοιχεία για τον Δημήτρη Βασιλάκη, τον αντίπαλό του, πλέκει το εγκώμιό του, αλλά υπογραμμίζει ότι μεγαλύτερη σημασία δίνει στη δική του απόδοση και όχι στον τρόπο παιχνιδιού του…

«Για να είμαι ειλικρινής δεν τον ξέρω. Έχω δει όμως βίντεο και έχω ρωτήσει άτομα στον χώρο και μου έχουν πει ότι είναι πάρα πολύ καλός. Άλλωστε αυτό το αποδεικνύει και το ρεκόρ που έχει, 22 αγώνες, 21 νίκες. Θεωρώ πως θα είναι ένας αντάξιος αντίπαλος. Μ’ αρέσει να παίζω με καλούς, με τους καλύτερους. Έτσι ανεβαίνω. Εύχομαι να κάνουμε ένα ωραίο ματς και να το χαρεί ο κόσμος», τονίσει και συνεχίζει:

«Δεν προσέχω ποτέ το παιχνίδι των άλλων… Προσέχω πάντα τον εαυτό μου, τα λάθη μου, ό,τι μου λέει ο δάσκαλος μου, να τα διορθώνω και εάν πάει σωστά δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που θα λάβω σοβαρά υπόψη μου θα είναι η απόδοσή μου. Μπορεί να μην έρθει η νίκη αλλά η απόδοσή μου να είναι αυτή που θέλω εγώ. Και η ήττα να έρθει, δεν έγινε κάτι… Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε πιο σκληρά. Το ίδιο και με τη νίκη», αναφέρει και καταλήγει υποσχόμενος ότι θα είναι και θα συνεχίσει να είναι «Πιστός στρατιώτης σε ό,τι πουν…», οι δάσκαλοί του.