Ο πρωταθλητής βαρέων βαρών IBF / WBA / WBO  Antony Joshua (24-1, 22 KOs) ανακοινώνει ότι θα συντρίψει όλους τους αντιπάλους στην κατηγορία του με μοναδικό σκοπό να φτάσει στο ματς με τον Tyson Fury (30-0, 21 KOs)! Το πρόβλημα είναι πως μένει ακάλυπτος ο τίτλος WBO και αν αποφασίσει επίσημα να περάσει στο ματς με τον Fury θα πρέπει να εγκαταλείψει την ζώνη, αφήνοντας αποκλειστικούς διεκδικητές τους Oleksandr Usyk (18-0, 13 KOs) και Joe Joyce (11-0, 10 KOs)!

Δείτε παρακάτω Highlights από τους Oleksandr και Joyce:

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πυγμαχίας θα ήθελε να δει τον Joshua να υπερασπίζεται την ζώνη του με τον Usyk μιας και όλοι πιστεύουν πως το ματς αυτό έχει ήδη καθυστερήσει.. Το ματς αυτό σίγουρα θα έκλεινε, ίσως μέσα στο 2021, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Joshua έχει σκοπό να παλέψει δυο φορές στο ρινγκ μέσα στο 2021 με τον Fury!!

Ο Joshua είπε σε συνέντευξή του:

“Δεν είμαι ακόμα απόλυτα σίγουρος.. Πρέπει να με νοιάζει αν χάσω την ζώνη από τον Osyk;; Ο κόσμος φαίνεται να μην νοιάζεται και να θέλει απλά να δει αυτό το ματς. Εγώ θα τα παρατήσω..! Ξέρω σίγουρα πως μόλις κερδίσω δυο φορές τον Tyson Fury, θα επιστρέψω και θα διεκδικήσω την ζώνη, ούτως η αλλιώς! Αυτός είναι ο στόχος μου. Να νικήσω τον Fury.. Σίγουρα μετά θα υπάρξει και ένας επαναληπτικός αγώνας και θα τον κερδίσω και εκεί”

Όταν ρωτήθηκε επίσημα ο Joshua:

“Τι θα απαντούσες αν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πυγμαχίας σου έλεγε ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις τον Usyk για να κρατήσεις την ζώνη σου;;

Απάντησε ο Joshua:

«Ό, τι θέλει το κοινό! Να εγκαταλείψω τη ζώνη ή να πολεμήσω τον Usyk;; Αλήθεια δεν με νοιάζει..»,

«Αν πάω αριστερά, πρέπει να πολεμήσω τον Usyk και αυτό είναι ένας καλός αγώνας. Αν πάω δεξιά, έχω τον Fury και είναι ένας καλός αγώνας επίσης!»

«Δεν υπάρχουν εύκολες πινελιές στην καριέρα μου. Είτε αντιμετωπίσω τον έναν είτε τον άλλον, δεν φοβάμαι. Τους σέβομαι και τους δυο, αλλά δεν τους φοβάμαι. Θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις, καλούς αγώνες. Αν είναι ο Usyk, ας είναι. Αν είναι ο Fury, ας είναι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι και οι δυο δύσκολοι για το 2021.