Ως τον άνθρωπο που μαζί του θα μπορέσουν να κάνουν το όραμα μιας νέας εποχής στο kickboxing και τα μαχητικά αθλήματα γενικότερα, πραγματικότητα, χαρακτηρίζει τον Νίκο Κρητικό ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος σε δήλωσή του.

Οι δύο σχολές, Fighters Athanasopoulos και Kritikos Camp έχουν ανακοινώσει ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ευρύ πλαίσιο το οποίο όμως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα περιλαμβάνει.

«Πάντα ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων να ανέβει επίπεδο και να μπορέσουν τα αθλήματα του να γίνουν περισσότερο αγαπητά από όλους τους Έλληνες. Η συνεργασία μου με τον Νίκο Κρητικό, και των Fighters Athanasopoulos με το Kritikos Camp έρχεται σε μια σημαντική στιγμή, που πιστεύω ότι υπάρχει το πρόσφορο έδαφος, ο στόχος αυτός να επιτευχθεί», αναφέρει –αρχικά- ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και συνεχίζει:

«Ο Νίκος Κρητικός είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία, ο οποίος αυτή την στιγμή έχει την κορυφαία επαγγελματική ομάδα με διαφορά στην Ελλάδα, με αθλητές με μεγάλες επιτυχίες που είναι περιζήτητοι σε μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό, αλλά και με μια σχολή με μεγάλη δυναμική.

Πιστεύω ότι είναι από τα λίγα άτομα στο kickboxing που θα μπορέσουμε μαζί να κάνουμε το όραμα, μιας νέας εποχής στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενος από την προοπτική αυτή και για το γεγονός ότι από δω και στο εξής με τον Νίκο θα συνεργαστούμε για να βοηθήσουμε τον χώρο που αγαπάμε πολύ και οι δύο», κατέληξε.