Ξεκάθαρη είναι η πρόθεση των Fighters Athanasopoulos να ανεβάσουν και άλλο το αγωνιστικό επίπεδο της σχολής.

Όπως και έγινε γνωστό μέσω δήλωσής του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, κάθε εβδομάδα θα δίνει το «παρών» σε μια από τις 19 σχολές που διαθέτουν οι Fighters με στόχο, οι μαθητές να γνωρίσουν από «πρώτο χέρι» τα μυστικά του αθλήματος.

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας θα προπονεί τους μαθητές με τη βοήθεια του δασκάλου της κάθε σχολής έχοντας στόχο να γνωριστεί καλύτερα μαζί τους αλλά και να ξεχωρίσει αθλητές που μπορούν να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε προπονήσεις κάθε εβδομάδα και σε μια διαφορετική σχολή από τις 19 που ανήκουν στους Fighters Athanasopoulos. Πρόκειται για μια ενέργεια στο πλαίσιο της προσπάθειά μας να έρθουμε πιο κοντά στους μαθητές μας. Να γνωριστούμε καλύτερα μαζί τους και να μάθουν από πρώτο χέρι τις αρχές αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας μας», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος για την απόφασή του αυτή και συνεχίζει:

«Φυσικά, μέσα από αυτές τις προπονήσεις σκοπεύουμε να ανεβάσουμε και το επίπεδό τους, αλλά και να ξεχωρίσουμε αθλητές, που ενδιαφέρονται και μπορούν, να στελεχώσουν τα αγωνιστικά μας τμήματα», καταλήγει.

Χθες, ήταν η σειρά της σχολής στην Ηλιούπολη.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινώνεται μέσω των σχολών αλλά και από το προφίλ των Fighters Athanasopoulos στο Facebook.