Γνωστός έγινε ο αντίπαλος του Σταύρου Εξακουστίδη στο Open Championship. Με σχετική ανακοίνωση ο Δημήτρης Κατσιάρας υπογράμμισε ότι μετά από επιθυμία του Έλληνα μαχητή επιλέχθηκε ο Ιταλός Jonathan Invernino.

Διαβάστε τι αναφέρει…

«Είδηση από αυτές που οι λάτρεις του kickboxing θέλουν να μαθαίνουν. Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια μακριά από τα ελληνικά ρινγκ, παίζοντας μόνο στο εξωτερικό, ο μεγάλος Έλληνας αθλητής, Σταύρος Εξακουστίδης επιστρέφει για να ανάψει… φωτιές στο OPEN CHAMPIONSHIP 2019, του Δημήτρη Κατσιάρα .
Ο Εξακουστίδης έχοντας ως προσωπική απαίτηση να αγωνιστεί απέναντι σε αντίπαλο αντάξιο επιπέδου ώστε να προσφερθεί το ανάλογο θέαμα αλλά και να είναι ο ίδιος πάντα σε top φόρμα μια και ως γνωστόν βρίσκεται ως όνομα, μέσα στις κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσμο και έβδομος στο K1 ranking της Ιαπωνίας.
Στο Open Championship 2019 αντίπαλος του θα είναι αθλητή Jonathan Invernino, από την Ιταλία. Ο Ιταλός σκληροτράχηλος αθλητής έχει στο ενεργητικό του αξιοσημείωτες διακρίσεις με KO, ενώ έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες διοργανώσεις, με πιο γνωστή την European Kombat League όπου είναι κάτοχος της ζώνης στα 60 κιλά.
Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός και είναι ένα θέαμα που κανείς που γνωρίζει την ποιότητα του Σταύρου, αλλά και όσοι ψάχνουν να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές kickboxing δεν θα ήθελαν να χάσουν.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο OPEN CHAMPIONSHIP 2019 στις 16 Μαρτίου στο Περιστέρι»