Το Σάββατο αυτό στις 19 Δεκεμβρίου περιμένουμε το ματς με Canelo και Smith. Ο Callum (27-0 ,19KOs) δείχνει να σέβεται την 15ετή επαγγελματική καριέρα του Canelo (53-1 , 36KOs). Βέβαια ακόμα αισθάνεται πως λανθασμένα ανέβηκε κατηγορία κιλών ο Canelo ενώ θα έπρεπε να παίζει από τα 69 έως και 72 στο όριο. Στα 76 κιλά ο Μεξικανός παγκόσμιος πρωταθλητής τεσσάρων κατηγοριών θα έχει μεγάλο πρόβλημα σωματικού μεγέθους όπως έχει ήδη αναφέρει ο Βρετανός επαγγελματίας πυγμάχος.

Ο Callum έχει ήδη νικήσει τους George Groves, John Ryder και Rocky Fielding. Αν καταφέρει να εκμεταλλευθεί την διαφορά σωματοδομής  και τις δεξιότητές του θα καταφέρει να βάλει τον Canelo στην σειρά του αήττητου βιογραφικού του.

Δείτε highlights των αγώνων του Callum Smith με Groves, Ryder και Fielding

Ο Callum πιστεύει πως ο Canelo έχει ξεπεράσει το όριο των σωματικών του δυνατοτήτων ενώ έχει πολύ περιορισμένο παιχνίδι για να καταφέρει να φτάσει τον Callum και αυτό είναι κάτι που θα το πληρώσει στο ρινγκ μαζί του.

“Ο Alvarez έφτασε στο ταβάνι του, δεν μπορεί να με νικήσει και να σταματήσει το αήττητο του σκορ μου, εκτός αν καταφέρει να πάρει το ΚΟ και σταθεί τυχερός ή αν κερδίσει μια αμφιλεγόμενη απόφαση.” Αυτά ήταν όσα είπε ο Callum και φαίνεται έτοιμος να εκθρονίσει τον θρύλο Canelo Alvarez!