Το περασμένο Σάββατο βράδυ ο Antony Joshua έκανε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Βούλγαρο Pulev Kubrat  με KO στον 9ο γύρο κατοχυρώνοντας τις ζώνες WBA, IBF και WBO. Μέχρι και λίγες ώρες πριν από το ματς όλοι συζητούσαν πως ο νικητής της βραδιάς θα περάσει σε επόμενο αγώνα μαζί με τον Tyson Fury (30-0, 21KOs).  Παρ’ όλα αυτά ο Joshua μετά την νίκη του δεν φάνηκε να προκάλεσε σε επόμενο ματς τον  αήττητο βαρέων βαρών Βρετανό πυγμάχο.

Οι funs του αθλήματος βέβαια τον μόνο αγώνα που θα δεχτούν για τον Joshua μετά το πέρασμα του από τον Kubrat είναι αυτός με τον Fury, λέει ο Carl Froch ( πρώην Άγγλος επαγγελματίας μποξέρ 33-2, 24KOs ). Ο Froch δείχνει να μην καταλαβαίνει και να επικρίνει τον Joshua για τον λόγο που δεν προκάλεσε επιτόπου στο ρινγκ μετά την νίκη του τον Fury..

Όταν ο Joshua ρωτήθηκε από τον Gareth Davies εάν το επόμενο του ματς θα είναι με τον Fury εκείνος απάντησε πως ο Eddie Hern είναι αυτός που καθοδηγεί τις αγωνιστικές κινήσεις του, πετώντας έτσι το “μπαλάκι” της ευθύνης στα χέρια του προμότερ. Μάλλον ο Joshua δεν νιώθει απόλυτα έτοιμος για το ματς με Fury ή περιμένει να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή για να κρατήσει το “αήττητο” της καριέρας του!!

Τι έχει να πει ο Tyson Fury Για όλα αυτά;;