Λίγες ώρες πριν ανέβει και πάλι στο ρινγκ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Νίκος Χύσεν μίλησε στο topranknews.gr. Απόλυτα ήρεμος και αποφασισμένος ο μαχητής των Fighters Athanasopoulos δηλώνει πανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρησή του στο Spartans 2, σίγουρος για την προετοιμασία του και στέλνει μήνυμα στον αντίπαλό του.

«Είμαι πανέτοιμος. Έχω πολλή όρεξη για άλλο ένα δυνατό ματς και απλά ελπίζω να είναι και αυτός αντίστοιχα έτοιμος για ένα δυνατό ματς», τονίζει και συνεχίζει:

« Έχω κουραστεί αρκετά από την προετοιμασία, έχω κάνει όσα περισσότερα και καλύτερα πράγματα μπορούσα για να είμαι απόλυτα έτοιμος έχω πολλή όρεξη όπως και πέρσι και ελπίζω να βγει κάτι αντίστοιχα εντυπωσιακό.

Φροντίζω στην προετοιμασία να κάνω τα πάντα για να επανέλθω στην ίδια γραμμή. Είμαι καλά από θέμα προετοιμασίας. Τώρα ο κάθε αγώνας έχει και τα δικά του. Θα φανεί».

Το σκάουτινγκ ήταν δύσκολο. Στα χέρια του ο Νίκος Χύσεν έχει μόνο έναν αγώνα, του Sedrick Da Silva Makumbundu αυτόν του περσινού Spartans.

«Ένα βίντεο υπάρχει μόνο από τον περσινό του αγώνα στο Spartans δεν υπάρχει κάτι άλλο για να μπορώ να δω. Είναι… προς αποφυγήν ως αντίπαλος, δηλαδή, είναι εκρηκτικός, γυμνασμένος κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας όπως και να έχει θα είναι κάτι δύσκολο. Από την άλλη κάτι τέτοιο θέλω και εγώ. Να είναι ένα δυνατό ματς.
Όλα αυτά που έχω δει είναι από έναν αγώνα με έναν αντίπαλο. Τώρα μπορεί έχοντας απέναντί του κάποιον άλλο να είναι διαφορετικός. Όλα αυτά είναι σχετικά. Αν δεν χτυπήσει το καμπανάκι και δεν περάσουν κάποια δευτερόλεπτα να δω αντιδράσεις δεν μπορώ να ξέρω, αν μπορώ να εκμεταλλευθώ κάτι ή να προσέχω κάτι. Έχω μια εικόνα η οποία ενδεχομένως να είναι και τελείως διαφορετική από εκείνη που θα παρουσιαστεί».

Τέλος ο εκπαιδευτής και αθλητής των Fighters θέτει ως στόχο για τον αγώνα του Σαββάτο τη νίκη αλλά και τον χρίζει ως το παιχνίδι της συχνότατης επιστροφής του στους αγώνες.

«Έχω σκοπό από δω και πέρα να μην μείνω πίσω στο κομμάτι της αγωνιστικής φόρμας. Από εκεί και πέρα θέλω να υπάρχει διάρκεια στο παιχνίδι. Να είναι δυνατό και θεαματικό και εάν μπορεί να έρθει όπως ήρθε και πέρσι με ένα τέτοιο τελείωμα στο τέλος του αγώνα θα ήταν ιδανικό.
Σκοπός να πετύχεις καλά χτυπήματα. Μπορεί βέβαια χτύπημα να φέρει κάποιο άμεσο αποτέλεσμα. Το ματς πρέπει να το κερδίσεις στο σύνολο των χτυπημάτων όμως…».