Ο Devin Haney (25-0, 15 KO) δείχνει απογοητευμένος με τον Ryan Garcia (21-0, 18 KOs) ο οποίος επίσημα τον απορρίπτει σε επόμενο ματς. Στην συνέχεια βλέπουμε τον Garcia να δίνει συμβουλές στον Haney για τον αγώνα που πρέπει να κάνει αντιμετωπίζοντας τον Teofimo Lopez (16-0, 12KOs) , μέχρι να φτάσει να παίξει μαζί του.

O Garcia χαρακτηρίζεται ως ο “πρωταθλητής του λαού” και αυτό είναι κάτι που ο Haney δεν μπορεί να απορρίψει, δεδομένου του τεράστιου όγκου των 8,2 εκατομμυρίων followers του Garcia. Αυτό αυτόματα κάνει τον Garcia τον σημαντικότερο και δημοφιλέστερο επαγγελματία πυγμάχο στα 61 κιλά αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τους υπόλοιπους κατόχους των τίτλων.

Ο Devin Haney δήλωσε τα εξής:

“Αν γινόταν αυτός ο αγώνας για τον τίτλο θα ήταν εκπληκτικός. Ακούγεται τρελό το πως ο Garcia  επιλέγει το ποιον θα αντιμετωπίσει από την στιγμή που εγώ είμαι ο πρωταθλητής. Θ α έπρεπε να ήθελε να παλέψει μαζί μου. αφού εγώ είμαι ο πρωταθλητής. Θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω πως θα παλέψω όποιον βρω μπροστά μου και να “καλυφτώ¨ με αυτό. Εγώ όμως θέλω να παλέψω με τους καλύτερους. Θέλω να κάνω τους κορυφαίους και μεγαλύτερους αγώνες. Νομίζω πως πιστεύει πως ο Lopez είναι πιο εύκολος παίχτης από εμένα, νομίζω το είχε πει αυτό. Σε συνδυασμό με την υψηλή ανταμοιβή και ένα εύκολο ματς, η επιλογή του Lopez αντί για εμένα ίσως μοιάζει φυσιολογική.

‘Όταν ρωτήθηκε ο Haney αν θα εγκατέλειπε τον τίτλο WBC στην ελαφριά κατηγορία, λόγω των οπαδών του μποξ που πίστευαν πως ο Teofimo Lopez είναι ο πραγματικός κάτοχος της ζώνης με τον τίτλο εκείνος απάντησε:

” Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Γιατί δεν κάνουμε όντως έναν αγώνα και όχι να μένουμε στα λόγια; Έτσι θα καλύψουμε όποια σύγχυση και διαφορά υπάρχει. Αν γίνει αυτός ο αγώνας όλοι θα καταλάβουν ποιος είναι ο πραγματικός κάτοχος της ζώνης και του τίτλου. Εγώ το ξέρω και το καταλαβαίνω.. Ο Teofimo τι λέει;