Η απουσία του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ από τα οκτάγωνα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει και τα κακά αποτελέσματά της… Να βρεθεί κάποιος μαχητής να αμφισβητεί τις ικανότητες του Ιρλανδού.

Ο λόγος για τον Ντάρεν Τιλ ο οποίος μιλώντας στο ESPN, παραδέχθηκε ότι δικαιολογεί πολλούς που υποστηρίζουν ότι το στιλ του, τους θυμίζει τον ΜακΓκρέγκορ αλλά, λίγο-πολύ, ανέφερε ότι εκείνος είναι μια βελτιωμένη… έκδοση του Ιρλανδού μαχητή.

«Εκείνος είχε επικεντρωθεί πολύ και στο μάρκετινγκ. Περισσότερο από εμένα. Εγώ όμως δεν πιστεύω στο μάρκετινγκ. Είμαι αληθινός. Απλώς λέω ό,τι πιστεύω. Γράφω και λέω αυτό που νομίζω ότι είναι αλήθεια», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρει τι γνώμη έχει ο καθένας για εμένα. Τι πιστεύει και τι λέει. Δεν με γνωρίζουν. Δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς αυτόν ή οποιονδήποτε άλλον μαχητή, για τον καλύτερο του κόσμου, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο Κόρμιερ, ο Τζόουνς. Απλώς πιστεύω ότι (σσ ο ΜακΓκρέγκορ) δεν είναι τόσο καλός στα λακτίσματα και επίσης στην αντοχή. Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι έχουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού αλλά εγώ πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος», ανέφερε.