Με μόλις λίγες ώρες να έχουν μείνει ακόμη για το UFC 239 κάνουμε μία σύντομη ανασκόπηση της κάρτας αγώνων και πιο συγκεκριμένα στα co-main και main event.

Co-Main Event: Nunes εναντίον Holm

H Amanda Nunes είναι μία αθλήτρια που διεκδικεί έντονα τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας που έχει περάσει ποτέ από το UFC. Με νίκες εναντίον της Cris Cyborg και της Ronda Rousey έχει να αντιμετωπίσει την πρώην κάτοχο της ζώνης της κατηγορίας Holly Holm. Η “Preacher’s Daughter” όντας πολλάκις πρωταθλήτρια και στο Muay Thai καθώς και στο Kickboxing εμφανίζεται στις δηλώσεις έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για την κατάκτηση ξανά της κορυφής.

Main Event: Jones εναντίον Santos

Ο Thiago Santos έχοντας ανέβει πλέον στην light-heavyweight κατηγορία του roster στηρίζεται κυρίως στην δύναμη και στην εκρηκτικότητά του. Πολλοί θεωρούν πως θα αποτελέσει ένα γερό test για τον Jon Jones ο οποίος φαίνεται να μην προβληματίζεται ιδιαίτερα από τον ογκώδη αντίπαλο του και προετοιμάζεται με έντονους ρυθμούς για τον τρίτο του αγώνα μέσα σε διάστημα 7 μηνών.

 

Τα δύο δυνατά ματσαρίσματα καθώς και ο αγώνας του Ben Askren με τον Jorge Masvidal υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα που θα αφήσει ικανοποιημένους τους fans του promotion παγκοσμίως.