O Φώτης Γκιώνης, αθλητής των FIGHTERS Athanasopoulos, είχε να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο όνομα του τουρνουά, Sher Mamazulunov σε μία τεράστια διοργάνωση του Tatneft Cup.

Ο αθλητής από το Καζάν, αποτελεί τον τοπικό ήρωα, καθώς έχει κερδίσει άλλες δύο φορές το τουρνουά του promotion. Το προπονητικό team των FIGHTERS καθώς και ο αθλήτης τους ενημερώθηκαν 10 μέρες πριν την πραγματοποίηση του αγώνα και δέχτηκαν να αγωνιστούν γνωρίζοντας την δυσκολη πρόκληση που είχαν μπροστά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Γιάννη Φεζουλάι, Νίκος Κρητικός, επέλεξε τον Γκιώνη ως τον καλύτερο Έλληνα αντικαταστάτη για την εκπροσώπηση της χώρας μας σε ένα τόσο μεγάλο event.

Αναλυτικότερα στον αγώνα, ο Γκιώνης στάθηκε άξια παρά την ελάχιστη περίοδο που είχε για προετοιμασία. Ξεπερνώντας τα σερί του Ρώσου αθλητή που τον προβλημάτισαν στον 1ο γύρο και ακολουθώντας τις οδηγίες του Αντώνη Καραδήμα, κατάφερε και πήγε το παιχνίδι στον extra γύρο όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Έλληνα αθλητή να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρακολουθήστε το ψυχωμένο αγώνα του Έλληνα αθλητή: