Με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου event της χρονιάς στα μαχητικά αθλήματα το topranknews πήρε συνεντεύξεις από όλους τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Ο αθλητής του BG Academy, Άγγελος Γιακουμής πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό Σέρβο αντίπαλο.

Άγγελε πες μας λίγα λόγια για την προετοιμασία σου.

Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά χωρίς κανένα τραυματισμό. Πολλά σπαρινγκ διπλές και τριπλές προπονήσεις για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος!!

Ποια ήταν η δυνατότερη στιγμή του αγώνα σου και τί θυμάσαι πιο έντονα;

Όλες οι στιγμές του αγώνα μου είναι έντονες αλλά πιο πολύ ο τρίτος γύρος στον οποίο έκανα ότ,ήθελα και εκεί φάνηκε ότι είμαι πολύ προπονήμενος!

Πώς σου φάνηκε το Komodo 2 σαν διοργάνωση;

Η διοργάνωση πολύ δυνατή πιστεύω λίγο καλύτερη από την περσινή. Ανέβαινει το επίπεδο χρόνο με το χρόνο.

Ανυπομονεί να ξαναπαίξεις;

Όπως είπα και πιο πριν είμαι πάρα πολύ καλά προπονήμενος με αρκετούς σερί αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό…μόλις κατέβω από το ρινγκ ανυπομονώ να ξανά ανέβω και να δώσω ακόμα πιο δυνατό παιχνίδι ! Εννοείται πως θέλω να ξαναπαίξω σε μια τόσο καλή διοργάνωση.

Τέλος ποιους θες να ευχαριστήσεις και τί να περιμένει ο κόσμος από εσένα; 

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους δάσκαλους μου Μπάμπης Παπαδόπουλος και Γιώργος Χαλκίδης που με έχουν πάντα έτοιμο για οποιοδήποτε αγώνα ! Τους χορηγούς μου force1 και breakstop που ο καθένας με βοηθάει με τον δικό του τρόπο και τέλος όλον τον κόσμο που έρχεται και με στηρίζει στους αγώνες αλλά και με τα θερμά μηνύματα τούς! Όπως έχω δείξει σε κάθε αγώνα Μου είμαι τελείως διαφορετικός κοιτάω να βγάλω διαφορετικά πράγματα!Το τι θα περιμένει ο κόσμος από μένα στο μέλλον θα το δεί μόνος τού ! 🙏 Σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη !