Η αθλήτρια του Νίκου Ασκητή, Λιάνα Χαμηλοθώρη, επικράτησε της Έμυ Κουγιουμτζόγλου στο main event του Urban Fighters 8 το περασμένο Σάββατο.

Λίγες μέρες μετά την σπουδαία αυτή επιτυχία μας παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη όσον αφορά τον αγώνα της αλλά και την προετοιμασία που έκανε.

 

Καλησπέρα Λιάνα.

Καλησπέρα.

Αρχικά ποια είναι τα συναισθήματα σου μετά από μια τέτοια νίκη;

Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα αυτή τη μάχη. 

Η αντίπαλος σου είναι μία γνωστή αθλήτρια με πολλές επιτυχίες. Πώς προετοιμάστηκες για αυτήν;

Δούλεψα πολύ σκληρά με το Δάσκαλο μου Νίκο Ασκητή με πολύ συγκέντρωση και πειθαρχία, όπως πάντα. Οι υψηλές θερμοκρασίες βέβαια έκαναν τις προπονήσεις αρκετά πιο δύσκολες. Την Έμυ την ξέρω σαν αθλήτρια και τη σέβομαι πολύ. Το γνωστό της όνομα αποτέλεσε ένα ακόμα κίνητρο στην περίοδο προετοιμασίας μου.

Το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό. Θες να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους συγκεκριμένα για την απόδοση σου αυτή;

Νικήσαμε με πλειοψηφική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς το Δάσκαλο μου Νίκο Ασκητή που πιστεύει σε εμένα καθώς και για τη στήριξη και την καθοδήγηση του σε σε κάθε προετοιμασία. Ύστερα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοργάνωση που μας συμπεριέλαβε στο main event. Στο Νίκο και στην Άννα που μας στήριξαν στην πρόκληση αυτή αλλά και όλους του συναθλητές μου που με βοήθησαν με sparring και με εμψύχωσαν με τη στήριξη τους στο στάδιο. 

Ευχαριστούμε πολύ Λιάνα για το χρόνο σου. Καλή συνέχεια.

Ευχαριστώ για όλα. Επίσης.