Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε σήμερα η Γεωργία Μπιτάκου στο ξενοδοχείο “Αλέξανδρος” του Ομίλου AIROTEL ιδρύοντας την πρώτη Ένωση Γυναικών Μαχητικών Αθλημάτων με το όνομα “Ιππολύτη“.

Η Ένωση αυτή θα έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που θα αφορά διάφορους τομείς οι οποίοι χρήζουν ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας όπως η κακοποίηση, το bullying, η κατάθλιψη, οι εθισμοί και οι διατροφικές διαταραχές.

Στην “Ιππολύτη” συμμετέχουν μερικές από τις κορυφαίες αθλήτριες στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, εκπαιδεύτριες καθώς και διαιτητές με τις συμμετοχές να αναμένονται ακόμα περισσότερες το επόμενο διάστημα.

 

Η επίσημη ανακοίνωση από την Γεωργία Μπιτάκου:

“Σήμερα 22 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο Αλέξανδρος του Ομίλου AIROTEL στο κέντρο της Αθήνας, υπογράφτηκε η ιδρυτική πράξη της πρώτης Ένωσης Γυναικών Μαχητικών Αθλημάτων με το όνομα “Ιππολύτη”!!!!
Αποφασίσαμε ενωμένες να αναπτύξουμε κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που θα αφορά τους παρακάτω τομείς:
1) κακοποίηση 
2) bullying
3) κατάθλιψη 
4) εθισμοί
5) διατροφικές διαταραχές
Τις επόμενες ημέρες η δικηγόρος μας Στεφανία Κεραμιδά θα καταθέσει το καταστατικό μας και θα προχωρήσουμε σε εκλογές .
Παράλληλα διαμορφώνουμε λογότυπα , ιστοσελίδα , επιτροπές και στο κάλεσμα μας έχουν ήδη ανταποκριθεί αξιόλογες γυναίκες από όλη την Ελλάδα!!!
Η “Ιππολύτη” δημιουργήθηκε γιατί δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αδράνειας!!!Οφείλουμε όλοι να δράσουμε για μια καλύτερη κοινωνία αλληλέγγυα , ανθρώπινη , ποιοτική , εξελίξιμη ….Η ηθική παρακμή που μαστίζει τη χώρα μας σε όλους τους τομείς πρέπει να εξαλειφθεί και σε αυτή την κατεύθυνση οι ….αμαζόνες των δυναμικών αθλημάτων ακονίζουν ήδη τα δόρατά τους !!!!!”

 

# ΙΠΠΟΛΥΤΗ #

 

Σήμερα 22 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο Αλέξανδρος του Ομίλου AIROTEL στο κέντρο της Αθήνας, υπογράφτηκε η ιδρυτική πρά…

Δημοσιεύτηκε από Giorgia Bitakou B στις Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

"ΙΠΠΟΛΥΤΗ" Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!Σήμερα η ιδρυτική πράξη και διαμόρφωση καταστατικού!!Οι πέντε βασικοί πυλώνες :1) κακοποίηση 2) κατάθλιψη 3) εθισμοί 4) bullying5) διατροφικές διαταραχές

Δημοσιεύτηκε από Giorgia Bitakou B στις Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017