Ο Kubrat Pulev (28wins, 1losses, 14KOs) καθ’ όλη την διάρκεια της 11χρονης επαγγελματικής του καριέρας, δεν έχει θεωρηθεί ποτέ μεγάλος παίχτης. Παρ’ όλα αυτά πιστεύει πως είναι τώρα στα καλύτερά του και νιώθει όπως λέει δυνατότερος από ποτέ!

Ο Pulev λέει πως θα κάνει χάρη στον κόσμο νικώντας τον 30χρονο Antony Joshua (23wins, 1losses, 21KOs) μιας και τον θεωρεί εντελώς ελλαττωματικό αθλητή και λέει ότι είναι πανέτοιμος να ηττηθεί αυτό το Σάββατο!

«Μετά τη νίκη, θα είμαι πραγματικά, πολύ χαρούμενος », είπε ο Kubrat Pulev στο Matchroom Boxing. “Αυτός ο αγώνας για μένα θα είναι για την πυγμαχία όλης της Βουλγαρίας. Δεν υπάρχει κανείς παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών και γι’ αυτό  τον λόγο αυτό θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα.”

«Θα είμαι απολύτως διαφορετικός, επειδή έχω πολλή εμπειρία από αυτόν τον αγώνα, και τώρα θα είμαι νέος Kubrat Pulev», δήλωσε ο Pulev όταν ρωτήθηκε αν έχει αλλάξει σαν αθλητής μετά το ΚΟ που έφαγε από τον Vladimir Klitschko. .

Δείτε τον αγώνα του Pulev με τον Klitscho:

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι ο τελευταίος αγώνας για μένα. Όχι, όχι, όχι », είπε ο Kubrat. “Νιώθω καλά, νιώθω υγιής, νιώθω χαρούμενος και νιώθω δυνατός. Και έχω πολλή ενέργεια και μεγάλη δύναμη. Νομίζω ότι μετά από αυτόν τον αγώνα, θα παλέψω με τον Tyson Fury.”

Tyson Fury

 

Ο Jushua από την άλλη μεριά χρειάζεται την νίκη επί του 39χρονου Βούλγαρου για να συνεχίσει στην επισημοποίηση του αγώνα με τον Tyson Fury το 2021. Πάντως ο Pulev εγγυάται μια νίκη αυτό το Σάββατο το βράδυ στις 12 Δεκεμβρίου, ενάντια στον πρωταθλητή βαρέων βαρών  IBF/WBA/WBO. Εάν όντως ο Kubrat Pulev είναι σε άριστη ψυχολογία και έχει εξελιχθεί σαν αθλητής τότε θα μπορούσε ο αγώνας να είναι για τον Joshua μια πραγματική  δοκιμασία.