Με το τελικό ξεκαθάρισμα μεταξύ του McGregor και του Poirier να πλησιάζει είναι λογικό οι δύο αθλητές να προσπαθούν τόσο να πουλήσουν τον αγώνα καλύτερα, όσο και να θέλουν να εκνευρίσουν τον αντίπαλο τους για να έχουν το πλεονέκτημα του “καθαρού μυαλού”.

Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες ο Ιρλανδός έχει κρατηθεί στην αφάνεια, επιλέγοντας να δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις σε σχέση με το πως είχαμε συνηθίσει.

Ο Dustin Poirier είναι εκείνος που φαίνεται να προκαλεί περισσότερο δηλώνοντας πως ο Notorious είναι ανασφαλής όσον αφορά το grappling του, κάτι το οποίο δεν τον καθιστά ολοκληρωμένο ΜΜΑ μαχητή.

Ο McGregor εκνευρισμένος με τις παραπάνω δηλώσεις γράφει:

“Θα του δώσω ένα καλό λάκτισμα στο κεφάλι. Πολλά όπλα θα έρθουν στο προσκήνιο στον αγώνα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλει μικτές πολεμικές τέχνες; Θα τις έχει.

Όλο αυτόν τον καιρό ήμουν απασχολημένος δουλεύοντας. Πλήρη συγκέντρωση στον στόχο και στο ΜΜΑ. Το μόνο που έκανα ήταν μικτές πολεμικές τέχνες και είμαι έτοιμος να δώσω show.

Μπείτε στο YouTube και δείτε πόσες συνεντεύξεις έδωσα. Πολύ λίγες σε σχέση με το παρελθόν. Και αυτό διότι έχω μια δουλειά να κάνω. Έτσι αισθάνομαι για αυτό που έρχεται. “