Βόμβα στο UFC ετοιμάζεται να βάλει ο 50 Cent.

Ο γνωστός ράπερ ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του Bellator εκμεταλλεύτηκε τον χαμό στις σχέσεις του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ με το UFC και θέλει να τον κάνει… μεταγραφή.

Μέσω του instagram γνωστοποίησε την πρόταση του προς τον Ρώσο μαχητή η οποία ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια δολάρια μετρητά!

«Νομίζω ότι είναι λάθος ό,τι κάνει το UFC στον Χαμπίμπ, δεν κάνουν τα ίδια στον ΜακΓκρέγκορ. Πληρώνω δύο εκατομμύρια μετρητά απόψε εάν θέλει να παίξει για εμένα στο Bellator», έγραψε στη φωτογραφία «ταγκάροντας» τον Χαμπίμπ.

Την ίδια στιγμή απευθυνόμενος στον Χαμπίμπ γράφει: «Θα διαπραγματευτώ με τον Ντέινα (Γουάιτ, επικεφαλής του UFC) και το συμβόλαιό σου αργότερα. Το UFC δεν είναι το μόνο. Ζουμπάιρα είσαι ευπρόσδεκτος και εσύ».

Να επισημάνουμε ότι ο Ζουμπάιρα, ειναι μαχητής μέλος της ομάδας του Χαμπίμπ ο οποίος ενεπλάκη στα επεισόδια στο τέλος του ματς. Ο αγώνας του ακυρώθηκε και απειλείται με βαρύτατη τιμωρία μέχρι και αποκλεισμό. Λόγος για τον οποίο έχει κλιμακωθεί και η κόντρα του Χαμπίμπ ο οποίος απείλησε με αποχώρηση από το UFC.