Ένα από τα κορυφαία site, το mmajunkie.com, δημοσίευσε τα ονόματα της middleweight κατηγορίας  που είναι φαβορί να τους δούμε να παίρνουν ευκαιρία αγώνα στην εκπομπή που κλείνει συμβόλαια με το UFC , το ‘Dana White’s Contender Series’ .

Μέσα σε αυτά είναι και το όνομα του δικού μας Ανδρέα Μιχαηλίδη με προπονητή το Δημήτρη ‘Μόχου’ Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικότερα το mma junkie αναφέρει:

«H Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ανάπτυξη του ΜΜΑ , ωστόσο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ίσως είναι αυτός που θα βάλει την χώρα του στον χάρτη του αθλήματος.

Με 15 αγώνες στον ενεργητικό του καταφέρνει να τελειώνει αντιπάλους και να βελτιώνεται μέσα από κάθε μάχη που δίνει .

Η Ελλάδα σε αντίθεση με άλλες χώρες δεν διαθέτει τον απαραίτητο τοπικό ανταγωνισμό , παρόλ’ αυτά ο Μιχαηλίδης κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα.

Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο έχει καταφέρει να βάλει προκλήσεις στον εαυτό του . Από την Βουλγαρία στην Φλόριντα και από εκεί στο Άμπου Ντάμπι , ο Μιχαηλίδης έχει αγωνιστεί παντού.

Έχει επικρατήσει στους 7 από τους τελευταίους 8 αγώνες του , συμπεριλαμβάνοντας νίκες επί του βετεράνου του UFC Marcel Fortuna , καθώς και επί του τωρινού μαχητή του Bellator Ρουμάνου Ion Pascu.

Ένας μαχητής που αρέσκεται στα τελειώματα , ο Μιχαηλίδης φαίνεται πως είναι ιδανικός διεκδικητής θέσης στο ‘Dana White’s Contender Series’ – εφόσον καταφέρει να κερδίσει τον Απρίλιο στο Cage Warriors .

Mε τον πρόεδρο του UFC Dana White και τους matchmakers Mick Maynard και Sean Selby δίπλα στο κλουβί , διακυβεύονται πολλά .
Κερδίζοντας εντυπωσιακά και συναρπαστικά στο εν λόγω show, τότε μπαίνει μέσα.»