Ως την πιο γλυκιά νίκη στην καριέρα του μέχρι τώρα χαρακτήρισε αυτή με αντίπαλο τον Κολομβιανό, Ντέβις Πέρες καθώς έγινε στη χώρα του χαρακτήρισε ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας πυγμάχος ευχαρίστησε το ελληνικό κοινό για τη στήριξή του και υποσχέθηκε νέες μεγάλες νίκες για να κάνει υπερήφανους όλους του Έλληνες.

Αναλυτικά έγραψε…

10-0 Και ίσως η πιο γλυκιά νίκη στην μέχρι τώρα καριέρα μου.
KO στον 10ο γυρο και επίσημα πρωταθλητής Ευρώπης της WBU.
Μία ζώνη που έχουνε φορέσει στη μέση τους μεγαθήρια της παγκοσμιας επαγγελματικής πυγμαχίας!
Τα κεφάλια πάλι μέσα γιατί σε τρεις μήνες ριχνόμαστε πάλι στη μάχη και αυτή τη φορά στο Λας Βέγκας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο @stefkonstantinidis που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό, κάτι που ήθελα να γίνει από την πρώτη κιόλας στιγμή που έφυγα μόνιμα για το Λος Άντζελες.
Για τον προπονητή μου @greg__mallios τι να πω… Ίσως το πιο συγκλονιστικό κοουτσάρισμα που έχω δει μέχρι τώρα στην καριέρα μου!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον cutman μου @urbanfightclubrhodes ,τον γυμναστη μου @konstantinos_fligos ,τον @___dam__ τον μανατζερ μου @georgezakk και τον προπονητη μου στην Αμερικη Rob Sale.
Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα ‘χε πάρει σάρκα και οστά αν δίπλα μου να με στηρίζουν δεν ήταν ο κύριος Παρης Κασιδόκωστας @pariskass και το Κοινωφελές ίδρυμα Ιωαννη Σ. Λάτση @latsis_foundation , ο κύριος Δημήτρης Θεοδωρίδης και η ξενοδοχειακή μονάδα Branco Mykonos @brancomykonos και ο κύριος Δάκης Πουλαντζάς.
Επισης ευχαριστω θερμα το διατροφολόγο μου@andreaskonstantoudakis , @nutritionsupport τα συμπληρώματα διατροφής μου @terranovahealth@bionat_health_beauty κ. @vasilis_m_ με τα καταστήματα @kreatofageion@familyvoula @loutsos.voula και επίσης @icetube_cryosauna @shisan_sushi_@endomarch_greece @arogi12 που είναι πάντα δίπλα μου!
Τέλος να ευχαριστήσω το ελληνικό κοινό που με τίμησαν με την παρουσία του στον πιο δύσκολο μέχρι τώρα αγώνα μου και εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να συνεχίσω να σας κάνω περήφανους ως έλληνες.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου🇬🇷

10-0 Και ίσως η πιο γλυκιά νίκη στην μέχρι τώρα καριέρα μου. KO στον 10ο γυρο και επίσημα πρωταθλητής Ευρώπης της WBU. Μία ζώνη που έχουνε φορέσει στη μέση τους μεγαθήρια της παγκοσμιας επαγγελματικής πυγμαχίας! Τα κεφάλια πάλι μέσα γιατί σε τρεις μήνες ριχνόμαστε πάλι στη μάχη και αυτή τη φορά στο Λας Βέγκας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο @stefkonstantinidis που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό, κάτι που ήθελα να γίνει από την πρώτη κιόλας στιγμή που έφυγα μόνιμα για το Λος Άντζελες. Για τον προπονητή μου @greg__mallios τι να πω… Ίσως το πιο συγκλονιστικό κοουτσάρισμα που έχω δει μέχρι τώρα στην καριέρα μου! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον cutman μου @urbanfightclubrhodes ,τον γυμναστη μου @konstantinos_fligos ,τον @___dam__ τον μανατζερ μου @georgezakk και τον προπονητη μου στην Αμερικη Rob Sale. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα ‘χε πάρει σάρκα και οστά αν δίπλα μου να με στηρίζουν δεν ήταν ο κύριος Παρης Κασιδόκωστας @pariskass και το Κοινωφελές ίδρυμα Ιωαννη Σ. Λάτση @latsis_foundation , ο κύριος Δημήτρης Θεοδωρίδης και η ξενοδοχειακή μονάδα Branco Mykonos @brancomykonos και ο κύριος Δάκης Πουλαντζάς. Επισης ευχαριστω θερμα το διατροφολόγο μου @andreaskonstantoudakis , @nutritionsupport τα συμπληρώματα διατροφής μου @terranovahealth @bionat_health_beauty κ. @vasilis_m_ με τα καταστήματα @kreatofageion @familyvoula @loutsos.voula και επίσης @icetube_cryosauna @shisan_sushi_ @endomarch_greece @arogi12 που είναι πάντα δίπλα μου! Τέλος να ευχαριστήσω το ελληνικό κοινό που με τίμησαν με την παρουσία του στον πιο δύσκολο μέχρι τώρα αγώνα μου και εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να συνεχίσω να σας κάνω περήφανους ως έλληνες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου🇬🇷

A post shared by Stelios Papadopoulos (@stelios_pap93) on