Ο αθλητής των FIGHTERS Athanasopoulos Φώτης Γκιώνης πετάει για Ρωσία όπου θα πραγματοποιηθεί το TNA 8-man Championship στα -80 κιλά, φιλοδοξώντας να φέρει στην Ελλάδα την πρώτη θέση.

Ο Γκιώνης λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για Ρωσία παραχώρησε μία συνέντευξη στο topranknews.gr :

Καλησπέρα Φώτη. Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις δύο λόγια για την προετοιμασία σου.

Καλησπέρα και από εμένα. Λόγω του ότι αντικαθιστώ έναν αθλητή και ενημερώθηκα πριν λίγες μέρες πως παίζω, δεν έχω προλάβει να κάνω όσο προπόνηση θα ήθελα. Μένω όμως πάντα σε φόρμα. 

Στο σύντομο χρονικό διάστημα που πέρασε από όταν έμαθες πως θα συμμετέχεις έχεις προλάβει να μάθεις πληροφορίες για τους αντιπάλους σου και να τους μελετήσεις;

Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι αντίπαλοι μου και δεν με νοιάζει κιόλας ιδιαίτερα είναι η αλήθεια. Θα βρω τρόπο να τους σπάσω πάνω στο ρινγκ.

Πώς νιώθεις που μετά από αποχή έχεις ξαναμπεί στην ενεργό δράση και μάλιστα τόσο δυναμικά κερδίζοντας το προηγούμενο παιχνίδι σου με knock out;

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι όσο αφορά τα knock out. Tώρα αυτό δε μπορώ να το ξέρω βέβαια…εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είμαι μαχητής, είμαι έτοιμος πάντα για μάχη, νιώθω σαν να μην σταμάτησα ποτέ.

Τέλος τί να περιμένει ο κόσμος από εσένα;

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δάσκαλους μου Κώστα Αθανασόπουλο, Αντώνη Καραδήμα και Βασίλη Βασιλείου ο οποίος είναι και συναθλητής καθώς και την υπόλοιπη ομάδα που με βοηθάει με τα σπάρρινγκ μου, τους 2 κολλητούς μου που με υποστηρίζουν πάντα σε ό,τι κάνω και τέλος αλλά όχι ίσως το πιο σημαντικό άτομο : τον εαυτό μου ! Γιατί θέλει πολύ θέληση και τσαμπουκά για να κάνει κάποιος αυτό που κάνω ! Ο κόσμος να περιμένει μια δυνατή μάχη όπου θα δώσω και την καρδιά μου για την νίκη.