Για άλλη μια Κυριακή πλήθος αθλητών , συγκεντρωθήκαν στην Fighters Arena , για τα προπονητικά σπαρινκ. Μικροί και μεγάλοι αθλητές , πάντα σε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικο κλίμα ήταν εκεί για να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνετε , να αγωνιστούν σε ότι στυλ επιθυμεί ο καθένας και να θέσουν τις βάσεις για τις επόμενες διοργανώσεις.

Ακολουθούν μερικές από τις δηλώσεις των προπονητών,φωτογραφικο υλικο και βιντεο.

Share on facebookShare on twitterShare on linkedinShare on pinterest

Εμπιστοσύνη Προπονητών και Αθλητών στα PRO ONE Sparring Day – (Συνεντεύξεις & Φώτο – VIDEO)

Την Κυριακή στις 27 Φεβρουαρίου έλαβαν χώρα τα PRO ONE Sparring στην Fighters Arena στον Πειραιά. Τα φιλικά – προπονητικά sparing, δείχνουν να γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος, αφού δίνουν την ευκαιρία της συμμετοχής σε αθλητές όλων των επιπέδων και κατηγοριών.

Ενήλικες – Low Kicks

Σίγουρη Επιλογή Προπονητών και Αθλητών

Όλο και περισσότεροι προπονητές και σύλλογοι, επιλέγουν τα PRO ONE, τα οποία διεξάγονται με συνέπεια κάθε μήνα. Η ασφάλεια του χώρου κατά την διάρκεια διεξαγωγής των sparring, καθώς και οι συμμετοχές αθλητών κάθε επιπέδου, με την αντίστοιχη ασφάλεια και προστασία, σε συνδυασμό με το φιλικό κλίμα, είναι εκείνα που κάνουν τους συμμετέχοντες – προπονητές και αθλητές – να έχουν εμπιστοσύνη σε μια διοργάνωση πολλών χρόνων.

Χρήστος Τασσόπουλος – Smak Tassopoulos

Συνεντεύξεις Προπονητών

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τις συνεντεύξεις των εξής προπονητών: Μπάμπης Παπαδόπουλος (BG Academy), Νίκος Δροσσόπουλος (Drossopoulos Team), Χάρης Κατριβάνος (Wild Wolves Academy), Δημήτρης Κλουτσινιώτης (ΑΣ. Αλκιμος Ξυλοκάστρου) και Βασίλης Ξερικός (Old School Team).https://www.youtube.com/embed/V1xTK1qAT_w?feature=oembed

Εσύ γιατί συμμετέχεις στα PRO ONE;

Ο κάθε αθλητής αποσκοπεί σε ένα διαφορετικό στόχο και κίνητρο συμμετοχής, τα οποία μπορεί να είναι η απόκτηση περισσότερης αγωνιστικής εμπειρίας, αυτοπεποίθησης, εξωστρέφειας, ομαδικότητας και κοινωνικότητας.

Fighters Παλλήνη

Η μετουσίωση του αθλήματος είναι, ο ασκούμενος να καταφέρει με ψυχραιμία να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, βγαίνοντας – όσο το δυνατόν – αλώβητος ψυχικά και σωματικά, από αυτήν.

Fighters Athanasopoulos Παλλήνη

Τα PRO ONE πλέον προσφέρουν την προσομοίωση μιας τέτοιας κατάστασης “στρές” , με απόλυτη ασφάλεια – ολοκληρωμένος προστατευτικός εξοπλισμός σε light sparring – στην οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να εκτελέσουν συγκεκριμένες τεχνικές τις οποίες τις λαμβάνουν από τον προπονητή, στην γωνία τους.

έφηβοι

Σας επισημαίνουμε το επόμενο μας ραντεβού για τα PRO ONE Sparring, την Κυριακή στις 20 Μαρτίου, στην Fighters Arena στον Πειραιά!

Δείτε το Highlight Video των sparring

https://youtube.com/watch?v=kc4xgREr1hg%3Ffeature%3Doembed

Φωτογραφικό Υλικό των Sparring