Υπάρχουν διάφοροι τρόποι δεσίματος των χεριών μας. Δεν γίνεται λόγος βέβαια για επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι χρειάζονται το λεγόμενο taping, το οποίο πρέπει να γίνεται από ειδικούς που ξέρουν ακριβώς τις ευαισθησίες του χεριού αλλά και του τρόπου παιχνιδιού του κάθε αθλητή.
Μιλάμε για αθλητές κυρίως αρχάριους, οι οποίοι μαθαίνουν βασικά πράγματα τα οποία στο μέλλον θα είναι μεταξύ των κύριων διαδικασιών που θα ακολουθούν πριν ανέβουν στο ρινγκ ή πριν ξεκινήσουν την προπόνηση τους.
Συνήθως 3 είναι τα σημεία που πρέπει να είναι δεμένα τα χέρια μας. Καρπός, κόμποι και αντίχειρας. Τυλίγοντας τα 3 αυτά μέρη με τους επιδέσμους μας πρέπει συνεχώς να ελέγχουμε αν είναι άνετα τα χέρια μας με το δέσιμο που τους κάνουμε και να μην είναι καθόλου σφιχτά, κόβοντας μας έτσι την κυκλοφορία του αίματος μας και κάνοντας μας να θέλουμε να τα πετάξουμε από πάνω μας.

Αφού έχουμε τελειώσει με το δέσιμο των χεριών μας πρέπει να το νιώθουμε μεν δεμενο αλλά να μην μας εμποδίζει σε καμία απολύτως κίνηση του χεριού μας.

Τα μπαντάζ μας μπορούμε να τα πλύνουμε είτε στο πλυντήριο είτε να τα αφήσουμε ένα ολόκληρο βράδυ σε μια λεκάνη με κρύο νερό και σαπούνι.

” THE SNOWHITE “