Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης και δείτε το promo video που δημοσιεύτηκε:

SCORPION FIGHT SHOW το μαχητικό υπερθέαμα που με μια εντυπωσιακή κάρτα αγώνων υπόσχεται μια βραδιά με δυνατές μάχες, και happenings, που θα σας μείνει αξέχαστη!

Στο main event oι 8 από τους καλύτερους Έλληνες και Διεθνής μαχητές στην κατηγορία Lightweight (70 kg) θα αναμετρηθούν μεταξύ τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά που έχει διεξαχθεί στην χώρα, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 4.000 € μετρητά!!!

Διεκδικητές του επάθλου οι Μαυρόπουλος Ανδρέας, Γκουρουλι Λεβιεν, Μοφταρι Τζινο, Σιμωνίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Καβαλάρης Παρασκευάς, Yves Antibe Zanga, Kιόσε Σήφη.

Παράλληλα δυνατοί αγώνες 3 boxing, 2 muay thai, 2 mma και 3 super fight K1 rules ολοκληρώνουν την βραδιά ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό θεατή!

Menu V.I.P. by Le Chevalier Catering plateau από ελληνικά και διεθνή τυριά, premium αλλαντικά συνδυασμένα με chutney, τραγανά κριτσίνια και crackers, Mini burger με μοσχάρι και cheddar και φιάλη κρασιού/4 άτομα.

Χώρος διεξαγωγής: IERA ODOS STAGE (Ιερά οδός 18-20 Κεραμεικός)

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qxs50JtEl4E?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>