Έχοντας ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του η οποία του έχει αποφέρει πολλά, πάρα πολλά εκατομμύρια ο Φλόιντ Μέιγουεδερ σκέφτεται το επόμενο βήμα…

Να τα επενδύσει στο ποδόσφαιρο…

Αγγλική εφημερίδα σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει ότι ο αμερικανός πυγμάχος θέλει σκέφτεται σοβαρά να αποκτήσει τις μετοχές της Νιούκαστλ.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα φέρεται ο Μέιγουεδερ να έχει εκφράσει την αγάπη του για την αγγλική πόλη αλλά και την ομάδα της, τονίζοντας ότι στόχος του βέβαια, είναι πάντα να κερδίσει χρήματα από μια τέτοια επένδυση και όχι να χάσει, κάτι που το απεχθάνεται.

«Το να επενδύεις χρήματα με γνώμονα την καρδιά σου είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να χάσει χρήματα. Αλλά εάν κάποιος έχει ένα συγκροτημένο πλάνο και οι άνθρωποί του το δουν και διαπιστώσουν ότι θα αποφέρει κέρδος τότε επενδύω. ο ποδόσφαιρο δεν είναι το άθλημά μου αλλά έχω άκρες και γνωστούς παντού», αναφέρει.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ έχει τονίσει εδώ και καιρό ότι πουλάει τις μετοχές της, ενώ το ενδεχόμενο να βγάλει κάποιος χρήματα από μια πώληση ομάδας στην Αγγλία είναι κάτι αρκετά πιθανό.