Να εμπνεύσει και να δώσει δύναμη σε άτομα που περνούν δύσκολες στιγμές και έχουν δεχθεί πολύ bulling θέλει η Paige Van Zant. Η γνωστή μαχητής του UFC στο βιβλίο της που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ σοκάρει, καθώς αποφασίζει να γνωστοποιήσει μια τρομερά δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Αποκαλύπτει ότι σε μικρή ηλικία είχε πέσει θύμα βιασμού από μια συμμορία. Περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε, αλλά και αυτές που ακολούθησαν με το bulling από τους συμμαθητές της.

«Με πέταγαν από εδώ και από εκεί. Ήμουν ξύπνια αλλά το σώμα μου είχε παραλύσει, ένιωθα σαν νεκρή. Ξέρω τι συνέβη αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν μπορούσα να φωνάξω παρά μόνο προσευχόμουν να τελειώσει όλο αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι αυτό ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες και υποστηρίζει ότι με το βιβλίο της Rise: Surviving the Fight of My Life» θέλει να στηρίξει άλλες γυναίκες που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο.

«Έχω περάσει κάποιες αρκετά οδυνηρές καταστάσεις στη ζωή μου. Πάντα ένιωθα ντροπή για αυτό και προσπαθούσα να κρυφτώ. Πάντα, υποτιμούσα τον εαυτό μου και ήμουν νευριασμένη με τον Θεό που το επέτρεψε να συμβεί. Αλλά τώρα ξέρω ότι αυτό συνέβη για κάποιον λόγο. Για να μπορέσω να το μοιραστώ με τον κόσμο και να εμπνεύσω άλλους», κατέληξε.