Ο Teofimo Lopez (16-0, 12 KOs) βάζει σε αναμονή το ξεσκαρτάρισμα στην Lightweight κατηγορία του ενώ μπαίνει σε προετοιμασία για τον υποχρεωτικό του αγώνα με τον George Kambosos Jr. O Lopez θα υπερασπιστεί τον τίτλο του IBF ακόμη και εάν οι οπαδοί του μποξ να μην δείχνουν ενθουσιασμό για το ματς.

Φαίνεται να μην αφορά το κοινό του ένας αγώνας με τον Kambosos, αφού δεν τον θεωρούν φαβορί και δεν περιμένουν αυτός να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας. Το κοινό του φανερά απογοητευμένο δεν θέλει μια τέτοια στάση στην καριέρα του με έναν τέτοιο εύκολο αγώνα και περιμένουν τον Lopez να παίξει με τους Devin Haney, Ryan Garcia, Gervonta ‘Tank’ Davis ή και με Vasily Lomachenko ξανά.

Μερικοί πιστεύουν πως ο Lopez μετά την νίκη του επί του Loma έχει μεγάλη έπαρση και ίσως να προσπαθήσει με όποιον τρόπο, ακόμα και με ένα επόμενο εύκολο ματς, να παραμείνει στην κορυφή!

Lopez για επόμενες αγωνιστικές κινήσεις:

“Θα τους νικήσω όλους μόλις βγάλω από την μέση τον διεκδικητή του τίτλου της ζώνης (Kambosos). Στο μεταξύ ας παλέψουν μεταξύ τους και εγώ θα πάρω τον καλύτερο. Θέλω να μείνει ο καλύτερος και να νιώσει νικητής και τότε θα έρθω εγώ να του πάρω την νίκη από τα χέρια. Εγώ με τον πατέρα μου είμαστε χαλαροί. Ξέρουμε ποιο είναι το πλάνο και ο κάθε επόμενος στόχος μας. Δεν ανησυχούμε…”

Δείτε ένα Video με Highlights από τις καλύτερες στιγμές του Kambosos.

Δείτε 5 από τα καλύτερα ΚΟs του κορυφαίου στην ελαφριά κατηγορία Teofimo Lopez: